Home / Ličnosti / DRVOSEČA BEZ EMOCIJE: Jelenin savet o pevanju i seksu nasmejao sve (FOTO)

DRVOSEČA BEZ EMOCIJE: Jelenin savet o pevanju i seksu nasmejao sve (FOTO)

Hanad Džehverović iz Zenice učestvovao je u duelu u drugom krugu “Zvezda Granda” sa Stefanom Babićem iz Lazarevca. Prvi se predstavio pesmama “Lažeš zlato, lažeš dušo” Bjelog dugmeta i “Dva ludila” Fatmira Sulejmanija, dok je drugi izabrao numere “Pariske kapije” Harisa Džinovića i “I kad me svi zaborave” Marinka Rokvića.

“Prvi kandidat nema svoj izraz, nema identitet. Drugi kandidat se mnogo drago, a nema ni emocije ni duše. Mnogo si bolji bio u prethodnom krugu”, rekla je Viki. Marija je laganu prednost dala prvom kandidatu jer ima lepu boju glasa.

25e0ca03372b0a5c07ec32ac9c074dd21af3d078

“Ti znaš da pevaš ali tvoja glasa je za kantu za đubre. Ne znam kako to da kažem ali da ne povredim tvoje krhko srce”, rekla je Marija Stefanu, a Jelenu je iznervirao što je prevrtao očima dok su komentarisali.

“Nemoj da budeš drvoseča dok pevaš! To znači krkkk krkkk drka ono drvo bez ikakve emocije. To ti je kao u seksu prijatelju, malo predigra, pa malo drvoseča… Prvo ženu zavodiš pa onda opustiš, pa je malo čačkaš, a onda udri brate. Onda joj radi šta god hoćeš. Ali mora da ima početak, razrada i finale”, rekla je Jelena i nasmejala sve u studiju.

“Poslušaj Jelenu i od tebe nit jeb*ča nit pevača”, rekao je Lukas. Na kraju su im članovi žirija poklonili glasove da odu obojica u baraž.

Zvezde Granda online

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)