Home / Ličnosti / BEZ DOKAZA GA SE SUMNJIČI ZA TEŠKO DJELO PREVARE: KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV TRIFUNOVIĆA

BEZ DOKAZA GA SE SUMNJIČI ZA TEŠKO DJELO PREVARE: KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV TRIFUNOVIĆA

Protiv glumca Sergeja Trifunovića i njegove fondacije “Podrži život” podnijeta je krivična prijava za djelo teške prevare.

Bez ikakvih dokaza i činjenica su podnijeli samo iz razloga što im je  Sergej više puta zasmetao i svojim izjavama ih raskrinkao krenuvši od Aleksandra Vučića , predsjednika Srbije,ministra za KiM u vladi Srbije  pa nadalje .

Sergej nikad nije imao dlake na jeziku možda nekad i preoštro kritikujući aktuelnu vlast i ličnosti koje obnašaju funkcije u vlasti.Vjerovatno je nekom zasmetalo da se iznosi istna na vidjelo tako da  su mu rezignirani  složili krivičnu prijavu .Baz obzira na sve Sergej ima svoje dokaze,prijatelje,fanove ,djecu koja se već liječi preko fondacije a kako pojedini suprotno  tvrde u prijavi.

Krivičnu prijavu podnio je Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost.

Podsjetimo, nakon pisanja jednog lista da je novac za liječenje dece zloupotrebljen u humanitarnoj organizaciji “Podrži život”, ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je u Skupštini Srbije da će od nadležnih tražiti da sprovedu kontrolu trošenja novca.Naravno da je i sam Sergej tražio da se što prije provede kontrola nad sredstvima a ne da se prejudicirajuči već osudjuje.

Jedan od mnogih dokaza SADRŽAN je evo u ovom: Majka male Anđele koja se nalazi u Turskoj na lečenju zahvaljujući fondaciji “PODRŽI ŽIVOT”, je poslala jasnu poruku bednom režimskom listu.#PodržiŽivot #SergejTrifunović:

VIDEO POGLEDAJTE:

Majka male Anđele koja se nalazi u Turskoj na lečenju zahvaljujući fondaciji "PODRŽI ŽIVOT", je poslala jasnu poruku bednom režimskom listiću. #PodržiŽivot #SergejTrifunović

Gepostet von Srdjan Stojkovic am Freitag, 5. Oktober 2018

Nakon ovog dokaza prikazat ćemo reakciju Sergeja Trifunovića na Twiteru povodom hapšenja ministra Đurića na Kosovu .Trifunović je povodom toga objavio Tweet na Albanskom jeziku  na svom nalogu .Ovo je uvrijedilo vlastodršce u Srbiji.

 

– Možete li, molim vas, da zadržite životinju? – napisao je proslavljeni glumac, doduše, na albanskom jeziku.

 

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)