Home / Vijesti / BiH / Članovi grupe “Pravda za Davida” čistili trg nakon protesta

Članovi grupe “Pravda za Davida” čistili trg nakon protesta

Na prepunom banjalučkom Trgu Krajine sinoć je održan protest grupe “Pravda za Davida”. Nakon protesta, članovi ove grupe očistili su trg.

Članovi navedene grupe su ovo mirno okupljanje opisali kao najveće u istoriji Banjaluke, a nakon svega se oglasila i majka Davida Dragičevića, Suzana Radanović.

“Hvala dobri ljudi što ste me učinili najponosnijom majkom na svijetu”, napisala je Radanović.

Davidov otac Davor Dragičević kazao je sinoć na skupu da će grupa “Pravda za Davida” prerasti uskoro u udruženje građana koje će imati i fondaciju za pomoć djeci, a neće biti politička, stranačka i vjerska, već grupa istine i pravde.

“Kako ste pomisli da možete to da uradite Davidu? Ovo je vaš početak kraja, a naš početak života bez straha. Ovo će biti vrlo brzo zemlja vladavine prava i prosperiteta. Davidov grob ostat će u toj zemlji”, rekao je Davor Dragičević.

Suzana Radanović, Davidova majka, rekla je da se građani treba da bore za sebe i svoju djecu.

“Molila sam Davora da se kandiduje za predsjednika. Neće, a ja kažem da bez politike ne možeš ništa riješiti…”, rekla je ona i dodala da će “Davor biti predsjednik RS, samo to još ne zna”.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka ranije je saopšteno da postoji osnov sumnje da je banjalučki mladić David Dragičević ubijen, odnosno da je 18. marta, nakon fizičkog sukoba s dvije ili tri osobe, bježeći pao u rijeku Crkvenu ili su ga gurnuli, a da je smrt nastupila utapanjem.

One thought on “Članovi grupe “Pravda za Davida” čistili trg nakon protesta”

Bigportal.ba/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Banjalučanin zaplivao na novom kružnom toku u naselju Lauš vrijednom 650.000 KM

‘Kružni tok od 650.000 KM, prije sedam dana slikan kao Naomi Campbell, danas potopljen kao …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)