Home / Ličnosti / Čovjek koji je promijenio život Đokoviću: ”Da se cijepio, njegova bi karijera bila u opasnosti”

Čovjek koji je promijenio život Đokoviću: ”Da se cijepio, njegova bi karijera bila u opasnosti”

Igor Četojević i Novak Đoković susreli su se 2010. godine na Davis Cupu koji se igrao u Splitu.

Dr. Igor Četojević, čovjek koji je savjetovao Novaku Đokoviću da izbaci gluten iz svoje prehrane, komentirao je nedavnu pravnu sagu srpskog tenisača u Australiji.

“To je politika, čista politika”, rekao je Četojević, koji se prvi put susreo sa srpskim tenisačem 2010. godine na Davis Cupu, na meču između Hrvatske i Srbije koji se igrao u Splitu.

Kontroverzni doktor tvrdi da Đoković nije antivakser, prenose ciparski mediji.

“Novak nije protiv cijepljenja, kao što tvrde u medijima. On se zalaže za slobodu izbora i zato je opasan za ove “štakore” iz vlade”, kazao je pa za sve optužio australsku vladu.

Samo su tražili izgovor za svoje greške. Novak je dobio vizu, imao je medicinsko izuzeće, a političari su iskoristili slavnog sportaša poznatog po originalnim stavovima kao alibi za svoje neuspjehe. Đoković je kao došao u Australiju kako bi proširio koronavirus, a tko je onda kriv za dvije godine neuspješne borbe s koronavirusom.”

Iako nije protiv cijepljenja, Đoković se ne želi cijepiti jer bi, kako tvrdi Četojević, tako doveo svoju karijeru u opasnost.

“Zna da postoji mogućnost da naškodi svome zdravlju, njegova karijera bi bila u opasnosti da se cijepio. Sve više cijepljenih ljudi ima probleme, redovno ih susrećem u svojoj ordinaciji”, rekao je Četojević pa zaključio:

Sloboda izbora. Nitko vam ne smije zavrnuti ruku kako biste bili zdravi i sretni, a za to se Đoković zalaže.”/gol.dnevnik.hr/

Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)