Home / Ličnosti / ALEXIS IZ DINASTIJE PROGOVORILA OTVORENO ;TRUMP JE GLUPI SELJAK,JENIFER ANISTON IMA NAJTANJE..

ALEXIS IZ DINASTIJE PROGOVORILA OTVORENO ;TRUMP JE GLUPI SELJAK,JENIFER ANISTON IMA NAJTANJE..

Iako o mnogima govori bez zadrške, ipak postoji nekoliko osoba o kojima ne želi reći šta misli.

Holivudska diva Joan Collins (88) u najnovijoj autobiografiji ponovo je šokirala cijeli svijet.

U autobiografiji naziva “My Unapologetic Diaries” prisjetila se vremena kad su holivudski producenti, poput Darryla Zanucka koji je na stolu držao zlatni odljev svog penisa, mogli bez posljedica zlostavljati glumice.

U intervjuu za Corriere Della Serra Collins tvrdi da nikada nije pristala u zamjenu za filmsku ulogu prodati svoje tijelo, pa je radi toga između ostalog izgubila i ulogu u filmu Kleopatra (1963), a koja je na kraju pripala Elizabeth Taylor.

Od seksualnih predatora Collins se branila udarcem koljena u međunožje.

“Mislim da sam bila jedna od prvih feministica, kada taj pojam još nije bio prljava riječ”, kazala je Collins, “Željela sam živjeti slobodno kao čovjek.”

Collins je tako još jednom otkrila javnu tajnu o zlostavljanju glumica u Hollywoodu, a za koju su se mediji počeli zanima kad su krenule optužbe protiv producenta Harveyja Weinsteina.

Mnogih tema dotakla se Collins u svojim dnevnicima, a s obzirom na to da je riječ o osobi koja često bez dlake na jeziku govori što joj je na umu, posebno je zanimljivo vidjeti što misli o poznatim i utjecajnim osobama.

Komičara i voditelja talk-showa Jay Lena opisala je kao “jednog od najmanje smiješnih i najmanje privlačnih muškaraca u Americi”, a bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa kao “glupog seljaka”.

Za glumicu Jennifer Aniston je rekla da ima “najtanje ruke koje je ikada vidjela”, a za Caru Delevingne da je “izuzetno slobodna djevojka”.

Iako o mnogima govori bez zadrške, ipak postoji nekoliko osoba o kojima ne želi reći šta misli.

“Mislim da dobivaju dovoljno pažnje u medijima u posljednje vrijeme”, hladno je odgovorila na pitanje novinara šta misli o Harryju i Meghan Markle

SB/PD.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)