Home / After Work / Bosanka najljepša prirodna žena na svijetu!

Bosanka najljepša prirodna žena na svijetu!

.

Sonja Zekić (26) proglašena je najljepšom ženom na svijetu bez pomoći Fotošopa, prema izboru stranice “Beautiful Women Pedia”

 

Diplomirani ekonomista i manekenka Sonja Zekić (26) pobjedila je u konkurenciji od 25 žena i dobila titulu najljepše prirodne djevojke na svijetu. Veb-stranica “Beautiful Women Pedia” za Sonju kaže da ima prelijepe ženske obline i lice, te da je zbog toga na prvom mjestu liste.

 

Oni dodaju da je sve teže naći takvu ljepotu u svijetu punom obmana, plastičnih operacija i Fotošopa.

Sonja je porijeklom iz Žepča, a od 18. godine bavi se modelingom. Već nekoliko godina živi u Sarajevu, gde je završila Ekonomski fakultet i zaposlila se u jednoj osiguravajućoj kući.

 

Dosad se pojavljivala u nekoliko muzičkih spotova, uključujući spot “Kaldrma” Željka Bebeka. Prošle godine je ostvarila značajan uspjeh na takmičenju “Gentleman's Choice”, na kojem je njen profil s fotografijama pogledan više od pet miliona puta.

Sonja kaže da su joj oduvijek govorili da je likepa, ali ona sebe ne gleda na taj način, već više cijeni svoje osobine koje smatra vrlinama. Amerikanci su je o pobjedi obavestili putem mejla.

Ima sjajno lice i savršeno tikelo s besprjekornim ženskim atributima. To je razlog da postane najljepša prirodna žena za 2013. godinu. Sonja je prekrasna, a ljepotu poput njene je sve teže naći, jer živimo u svetu obmana, genetski modifikovane hrane, Fotošopa i plastičnih operacija – piše u objašnjenju veb-stranice, koja je u jednom pređašnjem izboru kao najljepšu proglasila još jednu Bosanku – Aidu Đapo.

Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)