Home / After Work / Ko je Džejla Ramović nova pobjednica Zvezda Granda?

Ko je Džejla Ramović nova pobjednica Zvezda Granda?

Zvezde Granda su dobile novog pobjednika! Nakon dugo vremena, popularno muzičko takmičenje je dobilo žensku pobjednicu, a to je mlada Džejla Ramović, koja je važila za apsolutnog favorita još od početka showa. Talentovana Džejla je odnijela ubjedljivu pobjedu kako po glasovima žirija (334 boda), tako i po SMS glasovima gdje je osvojila nevjerovatnih 683 boda (preko 101.000 SMS glasova). Mentorka Marija Šerifović je uručila statuu pobjednici Džejli, koja će od Granda dobiti nagradu snimanje pjesme i spota i Škodu Rapid.

 

Od trenutka kada se pojavila na sceni ovogodišnje sezone “Zvezde Granda”, muzički znalci čuli su u njenom glasu ono za šta je laicima trebalo malo duže.

Ipak do kraja takmičenja podudarilo se mišljenje publike i već formiranih pevača. Svi su bili saglasni u jednom, devojka zlatnog glasa rođena je u Goraždu i njeno ime je Džejla Ramović. Nije ovo Džejli jedina kruna kojom se okitila, pobedila je svojevremeno u takmičarskom šou “Neki novi klinci”, ali je svoje police odlučila da okiti sa još priznanja.

Džejla sa majkom Editom i sestrama Šejlom i Lejlom .

Sa samo sedamnaest godina uspela je da glasom zavede sve u regionu, a u tome su joj pomogle “Zvezde Granda”. Nije bilo lako ostalim finalistima da joj izađu na crtu jer imala je i stas i glas.

Pohvale žirija je nisu uljuljkale, već je nastavila da se iz kruga u krug bori kao da je finale, što ju je savetovala mentorka Marija Šerifović.

Ipak, verovali ili ne Džejla je u ovom takmičenju završila sasvim slučajno. Jedan sasvim običan dan u bosanskohecegovačkom kraju, ona, majke i sestre ćaskaju dok se na TVu emituje najava nove sezone “Zvezde Granda”.

“Interesantan žiri” pomislila je “vredi se predstaviti pred njima”. Prijavila se, a ostalo je već istorija. Pohvale, popularnost i pobeda. Kaže da o njoj nije sanjala, te da je bila i ostaće samo devojka iz kraja.

– U Goraždu sam kao sva druga deca, idem u školu. Ja sam dete , cilj mi je da završim srednju školu pa da upišem Ekonomski fakultet. Težim ka tome da se uporedo sa muzikom i obrazujem, pa da jednog dana budem menadžer sama sebi.

Ramovićeva je u ovu sezonu ušla sa 16 godina, a za 17. rođendan mentorka Marija joj je priredila iznenađenje kada je u njenu sobu ušla sa tortom i svećicama. Uz želju da ostane dete u duši i sanja velike snove “razredna” je oduševila mladu takmičarku. Ipak najbolji savet koji joj je dala je citat koji je Džejlu vodio kroz celo takmičenje: “Pevaj tako da ti bude lepo i da žiri bude sramota da ti ne daju glas”.

Svoju borbenost nikada nije krila, a nasledila ju je, kako kaže, od majke.

Mama Edita

 

Moja mama je ceo život bila borac. Nikada nije pristajala na manje od onog što je zaslužila, pa neću ni ja.

Uzori su joj Aleksandra Radović, Jelena Tomašević, Marija Šerifović i Kaliopi, ipak ako bi mogla da bira duet bi snimila sa pevačicom Dua Lipa.

Iako mlada, Džejla se pridružila i pomoći ženama koje su obolele od karcinoma dojke i vrlo aktivno na svojim profilima na društvenim mrežama apeluje na sve žene da se redovno pregledaju i pomognu svim prijateljicama koje se bore sa ovom opakom bolešću.

Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)