Home / After Work / KARLEUŠA SVOJOM PORUKOM SVE OSTAVILA BEZ DAHA: OD NJENIH RIJEČI ZALEDIT ĆE VAM SE KRV U ŽILAMA

KARLEUŠA SVOJOM PORUKOM SVE OSTAVILA BEZ DAHA: OD NJENIH RIJEČI ZALEDIT ĆE VAM SE KRV U ŽILAMA

Jelena Karleuša prvi put poslije skandala sinoć je stala na scenu i pred brojnom publikom izvela “LaJK”, pa raspametila sve.

Kao razapeta pred objektivom, započela je bombastičan nastup, od kojeg je mnogima zastao dah.

Uvertira bio je njen govor uz neobičan vizual, koji prikazuje pjevačicu kako visi sa znaka na kojem piše “život”, a precrtan je crvenom linijom.

I evo je. Poslije svega. Evo je majka dvoje djece. Supruga. Zvijezda. Njeno dostojanstvo. Njeno ime. Ima lijepu kožu. Blijeda je. Kao da je ovdje već dugo. Mada, kada malo bolje pogledam, nešto mi ovdje nedostaje. Ne vidim krv, a miriše na nju. Na nasilje bez noža. Bez pištolja. Na zlo. I to ono koje više nije moglo da utiče na nju pa je riješila da utiče na to kako je drugi vide…. Zbog nje i svih njih odlučila sam da budem heriona svog života. A ne žrtva u vašim očima – poručila je moćno Jelena.

Podsjetimo, Jelena je u jeku afere demantovala sav sporni materijal pa otišla kod supruga Duška Tošića u Kinu, gdje je zajedno s njihovim nasljednicama proslavila njegov rođendan.

Zbog poslovnih obaveza, u strogoj tajnosti vratila se u Beograd, te bila viđana samo onda kada bi odlazila na snimanja TV emisije. Od ovog performansa ni u najgorim trenucima u životu nije odustajala.

Kao što je i obećala, pojavila se na ceremoniji MAC u Štark Areni u raskošnoj crvenoj haljini, ruku pod ruku sa menadžerom Zoranom Birtaševićem./Hayat/

 

Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)