Home / After Work / LifeStyle / Posula je sodu bikarbonu po dušeku, a kad vidite zašto i sami ćete odmah to uraditi (VIDEO)

Posula je sodu bikarbonu po dušeku, a kad vidite zašto i sami ćete odmah to uraditi (VIDEO)

Nećete sačekati ni jedan sekund kad shvatite kakvo leglo prljavštine se krije u dušeku.

Možda ne želimo da priznamo ili prosto ne razmišljamo o tome, ali dušeci na kojima spavamo su pravo leglo bakterija i prljavštine. Saznajte kako da ih očistite na najlakši mogući način.

Navikli smo samo da menjamo posteljinu, koju peremo, pa mislimo da je to dovoljno i da je dušek čist, jer se prlja samo čaršaf. Međutim, posle dužeg vremena, naš dušek je postao pravi izvor prljavštine.

Znoj, telesne tečnosti, prašina i sitne čestice prljavštine prolaze kroz čaršaf i završavaju u dušeku.Potrebno je neko duže vreme da se prljavština nakupi, ali retko ko od nas čisti dušek bilo kad. A i kako da očistimo dušek?

Pogledajte ovaj video sa odličniim savetima kako da očistite svoj dušek. Prvo ga usisajte, a onda, pospite ga sodom bikarbonom.Taj jednostavan, ali delotvoran trik će dezimfikovati dušek na kom spavate.

Soda bikarbona će poubijati bakterije, usisavanje će odstraniti prašinu, a kasnije možete poprskati dušek vodom u koju ste dodali nekoliko kapi nekog eteričnog ulja.

Balkanspress/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)