Home / Ličnosti / ŠOKANTNO PRIZNANJE BEOGRADSKOG ŽESTOKOG MOMKA: Kum Joce Amsterdama, Arkanov i Legijin prijatelj otkio ko mu je nudio 500.000 EURA da namami Čumeta da ga UBIJU

ŠOKANTNO PRIZNANJE BEOGRADSKOG ŽESTOKOG MOMKA: Kum Joce Amsterdama, Arkanov i Legijin prijatelj otkio ko mu je nudio 500.000 EURA da namami Čumeta da ga UBIJU

Gost emisije “Intervju” na Balkan Info kanalu bio je Nebojša Tubić Žabac, poznati playboy i žestoki momak s beogradskog asfalta

Još u bivšoj Jugoslaviji bio je poznat kao čovjek koji drži najbolje diskoteke u cijeloj državi. Bio je kum Joce Amsterdama, drug Željka Ražnatovića Arkana i Milorada Ulemeka Legije…

U jednoj diskoteci sam se upoznao sa Doris Dragović. Sa njom me je upoznao Dražen Petrović.

Ona imala problema sa nekim vaterpolistom pa sam joj ja bio rame za plakanje. Posle me Arkan zajebavao – Što ti ideš tamo stalno, tebi nije lepo naše more. A njemu se sviđala Doris. Kad je saznao za nju on kaže meni – A sad ja znam što ti ideš dole. I kad su se upoznali i ona se napalila na njega.

Pustim ja nju Arkanu. On mi rekao da je najbolji seks imao sa Doris Dragović. Krili se od tadašnje Arkanove žene Natalije…“, kazao je Žabac.

O DARKU AŠANINU

„Darko Ašanin je radio za DB. Bio je bahat. Ašanin je počeo da radi sa cigarama i umešao se u državni posao. Malo mu bili gliseri nego je uzeo onaj hidroavion. I upetljo se u te poslove i dobio je savet da prekine sve to. Ali on nije hteo.

I ubiše ga snajperom. Dobio je pravo metak u čelo. Znam da je to država uradila. Jebi ga, nije hteo da sluša…“

O MILORADU ULEMEKU LEGIJI

„Legijina žena Maja me stalno zove, ona je sad u Kanadi. Ona je mnogo lepa žena.

Legija je bio faca dok se nije navukao na drogu i dok nije osetio keš. Mnogo je voleo pare. Samo da je ćutao, ali mu đavo nije dao mira.

Legija je voleo grupu Ramstein. Dođe u kafić i onda pusti cd i svi to moraju da slušaju. I onda kaže konobaru – namesti basove, izoštri zvuk. I u jednom trenutku on izvadi pištolj i puca u zvučnike.

U Stupici Sergej Trifunović iznervirao neke tamo i onda mu jedan opali šamar. I Sergej dođe kod Legije da kuka što su mu opalili šamar. Legija dođe, prevrne sto, izvadi pištolj i počne da puca. Dođu ovi iz interventne, Legija uzme policajcu pištolj i upuca ga u nogu.

Legija i Dušan Spasojević su mi nudili 500.000 maraka da namamim Čumeta kod mene da bi ga oni ubili.

– Jeste li vi bre normalni? Neću ja da namamim svog druga da ga vi ubijete. Ti si Dućo Čumetu trčao po gorivo a sad hoćeš da ga ubiješ.

Duća je bio Čumetov potrčko. Odbio sam ih na kraju. Nisam hteo da prodam Čumeta ni za 500.000.

Inače Dušan Spasojević i Mile Luković su bili gospodari života i smrti u Beogradu“, kazao je između ostalog Žabac.

 

SloodnaBosna/Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)