Home / Ličnosti / Zbog seksa s navijačima napao Ruskinje: “Ponašaju se kao kurve, čim čuju strani jezik šire noge”

Zbog seksa s navijačima napao Ruskinje: “Ponašaju se kao kurve, čim čuju strani jezik šire noge”

PSIHOLOG Platon Besedin, kolumnist jednih moskovskih novina, napisao je tekst u kojem se zgražava zbog ponašanja Ruskinja tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva.

“Ponašaju se kao kurve, nemaju ni malo društvene odgovornosti”, napisao je on, dodajući da možda nisu sve takve, no da one koje jesu sramote cijelu naciju.

“One koje su pametne barem stave oglase na stranice za upoznavanje. Jasno je da ih većina to radi zbog novca, a ostale se žele udati za strance. Eskort servisi su digli cijene, a neke od njih sa strancima spavaju besplatno, samo zato što su došli iz inozemstva”, nastavio je on.

Ruskinje je proglasio “nemoralnima” i “besramnima”, što je upotpunio riječima: “Odgojili smo generaciju kurvi, spremnih da rašire noge čim čuju da netko govori stranim jezikom”.

Dio koji je osobito razbjesnio rusku javnost je onaj u kojem navodi da bi se trebali boriti protiv takvog ponašanja, piše Daily Mail.

“Ako ne želimo da se slika Rusije poveže s vulgarnošću i kurvanjem, moramo odmah djelovati. Kao što imamo prilike vidjeti tijekom Svjetskog prvenstva, do sad smo već izgubili puno vremena”, napisao je on.

Ne treba posebno napominjati da su se žene u Rusiji nemalo razljutile nad njegovim tekstom, a novinarka ruskog izdanja Cosmopolitana, Snezhana Gribatskaya je pokrenula peticiju u kojoj traži ispriku novina koje su objavile taj tekst zbog “vrijeđanja ruskih žena”.

“Nije mi jasno zašto žene ne bi mogle same izabrati s kim se žele seksati”, “Možda se Ruskinje zaljubljuju u strance jer se ponašaju kao muškarci”, “Svaka žena ima pravo odlučiti što će činiti sa svojim tijelom”, bili su samo neki od komentara ljutitih žena.

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)