Home / Vijesti / BiH / PRETUČEN ASIM KAMBER: Predsjednik lokalnog Općinskog odbora SDA napadnut u Sanskom Mostu, napadač uhapšen

PRETUČEN ASIM KAMBER: Predsjednik lokalnog Općinskog odbora SDA napadnut u Sanskom Mostu, napadač uhapšen

U centru Sanskog Mosta sinoć je pretučen federalni zastupnik i predsjednik lokalnog Općinskog odbora SDA Asim Kamber

Kako su potvrdili u policiji USK, Kambera je pretukao mlađi muškarac. Policiju su obavijestili građani koji su svjedočili napadu na Kambera.

Glasnogovornica MUP-a USK Snežana Galić izjavila je da je “A. K. parkirao automobil u gradu, nakon čega mu je prišao M. S. (1997) te fizički nasrnuo na njega, udarivši ga nekoliko puta po glavi i tijelu”.

Napadač je potom pobjegao, a Kamberu je ljekarska pomoć pružena najprije u Domu zdravlja, a potom je primljen na Odjel hirurgije bolnice u Prijedoru, gdje je zadržan na liječenju.

Napadač se sinoć predao policiji, te je uhapšen, a istragu o slučaju vodi Tužilaštvo USK. M. S. se na teret stavlja nasilničko ponašanje.

Lokalni portali pišu da je napadač student iz Sanskog Mosta Mujo Sinanović, a nezvanično je do incidenta došlo kada je prišao Kamberu i pitao ga zašto preko vijećnika SDA opstruira izgradnju objekta njegovog oca u centru grada. O ovom slučaju navodno je upoznat i vrh SDA u Sarajevu.

SlobodnaBosna/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

SLOVENIJA OD RS POTRAŽUJE 90 MILIONA MARAKA, ZA SVAKI DAN KAŠNJENJA ….

Do pokretanja arbitražnog spora došlo je nakon što je “HES Vrbas”, koji je trebalo da …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)