Home / Vijesti / BiH / TEŠKE OPTUŽBE ALEKSANDRE PANDUREVIĆ: “Režim oštetio Elektroprivredu RS za 600 miliona KM; pozivam Gordanu Tadić da pokrene istragu…”

TEŠKE OPTUŽBE ALEKSANDRE PANDUREVIĆ: “Režim oštetio Elektroprivredu RS za 600 miliona KM; pozivam Gordanu Tadić da pokrene istragu…”

U Elektroprivredi Republike Srpske, vlast koja je na čelu Republike Srpske je počinila pljačku vijeka, a glavni krivac je Vuk Hamović, vlasnik EFT grupe, rekla je Aleksandra Pandurević, potpredsjednik SDS-a.

Ona tvrdi da je zahvaljujći manipulacijama prodaje i kupovine struje Elektroprivreda Republike Srpske oštećena u zadnjih 10 godina za 600 miliona maraka.

Pandurevićeva kaže da je do smjena u Elektroprivredi Republike Srpske došlo da se prikrije kriminal i tvrdi da se radi o obračunu “klanova” u EPRS kojima su na čelu, kako kaže, Nebojša Radmanović i Milorad Dodik.

Dodala je da poziva Gordanu Tadić, vršioca dužnosti glavnog tužioca BiH da ne bude u “službi mafije” već da pokrene istragu jer se kako navodi radi o međunarodnom kriminalu.

SlobodnaBosna/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)