Home / Vijesti / BiH / WIZZ AIR PREDSTAVLJA DRUGI WIZZ IZAZOV ZA MLADE

WIZZ AIR PREDSTAVLJA DRUGI WIZZ IZAZOV ZA MLADE

PRVA NAGRADA: NEOGRANIČEN BROJ PUTOVANJA TOKOM GODINU DANA U OKVIRU WIZZ MREŽE

Budimpešta, 5. mart 2018: Wizz Air, najveća niskotarifna aviokompanija u centralnoj i istočnoj Evropi, i jedan od avioprijevoznika sa najbržom stopom rasta u Evropi, pokreće drugi WIZZ izazov za mlade, međunarodno takmičenje u rješavanju poslovnog slučaja koji studentima fakulteta i viših škola omogućava da predstave svoj potencijal i dođu do inovativnih, nesvakidašnjih ideja u rješavanju poslovnog izazova koji je zadala ova kompanija.

 

Učesnici WIZZ izazova za mlade će steći profesionalno iskustvo, saznati više o poslovanju jedne od aviokompanija sa najbržom stopom rasta u Evropi i, ako uđu u uži krug, predstave svoj koncept profesionalcima WIZZ-a lično na događaju u Budimpešti. Pobjednici takmičenja će biti nagrađeni prilikom da besplatno putuju tokom cijele godine u okviru WIZZ mreže, koja trenutno nudi preko 600 linija koje povezuju 145 destinacija u 44 zemlje, dok će drugoplasirani i trećeplasirani takmičari dobiti besplatne povratne karte – koje mogu da iskoriste za odmor iz snova ili nastavak studija u inostranstvu.

Od danas do 25. marta 2018. godine, aktivni studenti osnovnih i master studija na univerzitetu ili višoj školi u okviru WIZZ mreže* mogu da se prijave za takmičenje na adresi www.wizzyouthchallenge.com. Svi prijavljeni timovi će dobiti studiju slučaja i detaljna uputstva i dodatni materijal 26. marta 2018, a u obavezi su da svoj odgovor dostave do 16. aprila 2018. godine. Timovi sa najboljim studijama slučaja će biti pozvani da učestvuju na događaju u Budimpešti 9. i 10. maja 2018.

onboard1b8cee51a3624dcfa122735373a13b5e_5fd0bff6

Za više informacija o WIZZ izazovu za mlade, posjetite www.wizzyouthchallenge.com.

onboarde527e46168134bd9ae83308666a00ea4_daf5e48b

,,Prvi WIZZ izazov za mlade je postigao veliki uspjeh, sa više od 400 poslanih studija slučaja i fantastičnim finalom u Budimpešti. Izuzetno nam je drago što pokrećemo drugi WIZZ izazov za mlade, koji će nekim od najbriljantnijih mladih umova Evrope omogućiti da iskažu svoje sposobnosti i kreativnost u razvoju plana za rješavanje pravog poslovnog slučaja. Mi u Wizz Airu smo ponosni na mogućnosti koje pružamo ljudima, bez obzira da li su to naši putnici koji uživaju da putuju u okviru naše široke mreže po niskim cijenama na letovima jedne od najmlađih flota u Evropi, naše posvećene kolege u WIZZ timu koje napreduju u karijeri ili mladi talentovani ljudi koji dijele svoje ideje sa nama i stiču ogromno profesionalno iskustvo. Kao jedna od aviokompanija sa najbržom stopom rasta u Evropi, Wizz Air vrlo rado sarađuje sa liderima u razmišljanju sutrašnjice i nestrpljivo iščekujemo da čujemo sjajne ideje mlade generacije širom Evrope tokom događaja u Budimpešti’’, izjavio je ovim povodom Owain Jones, generalni direktor Wizz Aira.

O kompaniji Wizz Air

Wizz Air je najveća niskotarifna aviokompanija u centralnoj i istočnoj Evropi čija flota obuhvata 89 aviona tipa Airbus A320 i Airbus A321 i koja u ponudi ima preko 600 destinacija sa 28 aerodroma i povezuje 145 destinacija u 44 zemlje. Wizz Air ima tim od oko 3.500 profesionalaca koji nude izvanrednu uslugu i veoma niske cijene karata i zahvaljujući tome je bio omiljeni izbor 23,8 miliona putnika u fiskalnoj 2017. godini zaključno sa 31. martom 2017. Wizz Air je član Londonske berze pod skraćenicom WIZZ i uvršten je u Indekse FTSE 250 i FTSE All-Share. Wizz Air je registrovan u okviru programa Kontrole operativne bezbjednosti (IOSA) Međunarodne asocijacije aviokompanija (IATA), globalnog lidera u kontroli aviobezbjednosti. Kompanija je nedavno dobila nagradu Najbolja evropska aviokompanija u 2017. godini koju dodjeljuje Aviation 100, ugledna godišnja publikacija koja nagrađuje najistaknutije predstavnike avioindustrije.

Bejtovic Communications Sarajevo                                             Represent Communications Banja Luka

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)