Home / Vijesti / BiH / Ispovijest Mirele (29): Seks na petlji za 30 KM, među mušterijama ima i funkcionera…

Ispovijest Mirele (29): Seks na petlji za 30 KM, među mušterijama ima i funkcionera…

Prostitucijom se bavim već devet godina. Dobro zarađujem, za sebe radim. Druge poslove i ne znam raditi, a i gdje god sam tražila neki posao, uvijek sam nailazila na odbijenice, kazala je za Avaz dvadesetdevetogodišnja Mirela iz Lukavca.

Njeno “radno mjesto” je odnedavno petlja Šićki Brod u Tuzli. Na raskrsnici se već neko vrijeme javno prodaju seksualne usluge, zapravo dogovara cijena, a “akcija” se obavlja uglavnom u obližnjim šumarcima.

Pri samom zaustavljanju automobila pored ceste ekipi Avaza prišle su tri djevojke. Jedna od njih, koja se predstavila kao Mirela, umjesto pozdrava, dočekala nas je rečenicom: “Hoćete l’ šta raditi?” Na pitanje šta bismo trebali raditi, odgovorila je kratko i jasno: “Platiti za seks.” Vrlo brzo Mirela je, dok su druge dvije djevojke stajale po strani, predstavila i svoj “cjenovnik” usluga.
“Klasični seks u šumi košta 30, u sobi 50 maraka”, informirala je ekipu Mirela.

Nekoliko minuta kasnije predstavili su joj se kao reporterska ekipa, što prodavačicama ljubavi nije odgovaralo. Jedna od njih kazala je da džabe gube vrijeme, a i njima njihovo oduzimaju za ozbiljne mušterije. I dok su se dvije djevojke odmah udaljile od automobila reporterske ekipe, Mirela je, uz kratko nećkanje, pristala na razgovor.

“Na petlji radim već godinu, a prostitucijom se bavim devet godina. Počela sam nakon što sam se razvela od muža u Sloveniji i vratila se u Bosnu. Imam troje djece, od toga živimo. Lakše novac ne mogu zaraditi, škole bogzna kakve i nemam, a posla svakako nema”,  priča nam Mirela.
Na pitanja koliko zarađuje, ko su joj mušterije te naplaćuje li uvijek istu cijenu seksualnih usluga, odgovorila je da pamti i bolje dane.

” Dnevno imam tri-četiri mušterije, ali ne radim svaki dan. Nekada je bilo i više. Imam i stalnih mušterija s kojima se viđam. Ne želim govoriti ko su oni, ali ima tu i funkcionera, što bi se reklo, viđenijih ljudi”,  govori ona.

“Dođu ponekad patrole pa nas otjeraju. Ali nama je raditi. Oni rade svoj, mi svoj posao. Sklonimo se, ali se uvijek vraćamo”,  kazala je za kraj Mirela, dodajući da je dosta ispričala te da je vrijeme da se i “nešto zaradi danas”.

Dok je s njom razgovarala ekipa Avaza, nekih desetak minuta, na skretanju za Carinski terminal nedaleko od petlje Šićki Brod zaustavilo se barem desetak automobila i kamiona koji su s drugim prodavačicama ljubavi dogovarali susret.
Ni Mirela nije puno čekala na mušteriju. Odmah po završetku razgovora sjela je u kamion koji je čekao pored ceste, a onda, najvjerovatnije, otišla da obavi ono što joj je “u opisu posla”.

U obližnjim prodavnicama i poslovnim objektima pored petlje Šićki Brod ekipa se raspitivala u kojoj je mjeri zastupljena prostitucija. Jedan od vlasnika tih objekata, koji ne želi otkriti svoj identitet, kazao je da im posao ide k'o halva!

“Zna ih na petlji i na obližnjim skretanjima pored petlje biti i petnaestak u isto vrijeme. Nijedna nije bez posla. Najčešće mušterije su im kamiondžije. Dnevno pored ceste s njima stane i razgovara na desetine vozača”, kazao je jedan od vlasnika lokala na petlji.

Izvor:avaz/ nezavisne.com /svakodnevno.ba/

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)