Home / Vijesti / BiH / ŠAĆIR BEJTOVIĆ PRONAŠAO NOVČANIK SA 7.750 EURA: ŠTA MISLITE ŠTA JE S PARAMA URADIO…

ŠAĆIR BEJTOVIĆ PRONAŠAO NOVČANIK SA 7.750 EURA: ŠTA MISLITE ŠTA JE S PARAMA URADIO…

Šaćir Bejtović (40), suvlasnik ulcinjske konobe “Sevdah”, u svom je lokalu prije dva dana pronašao novčanik sa 7.750 eura i vratio ga vlasniku.

Zauzvrat, čovjek koji se u konobu, nakon poziva vratio prestravljen, blijed i u znoju, ostavio mu je na šanku 20 eura da časti kafanu pićem.

Bejtović priča da se nije dvoumio, iako niko u lokalu nije primijetio da je jednom od dvojice gostiju, koji su oko 9.00 sati ispijali kafu, ispao novčanik.

– U lokalu su bili njih dvojica i jedan čovjek za šankom okrenut leđima koji je pio pivo. U kuhinji je bila supruga. Kada su platili račun, otišli su, a ja sam pošao da spremim sto. Tada sam na stolici vidio novčanik. Uzeo sam ga, otvorio da vidim ima li kakvih dokumenata i vidio gomilu novca. Prebrojao sam tačno 7.750 eura – govori Bejtović.

Navodi da je novčanik pripadao čovjeku s Kosova kojeg ne poznaje, ali zna da se bavi izgradnjom objekata u Štoju.

– Znao sam onog drugog koji je s njim pio kafu. Pozvao sam ga telefonom i rekao mu za novčanik. Kosovar je odmah došao, bio je blijed, znojio se i zahvaljivao. Potom je otvorio novčanik, izvadio 20 eura i rekao mi da želi da časti piće cijelu kafanu i ponovo otišao – ispričao je Bejtović, pišu Vijesti.me.

Zauzvrat, čovjek koji se u konobu, nakon poziva vratio prestravljen, blijed i u znoju, ostavio mu je na šanku 20 eura da časti kafanu pićem. Bejtović priča da se nije dvoumio, iako niko u lokalu nije primijetio da je jednom od dvojice gostiju, koji su oko 9.00 sati ispijali kafu, ispao novčanik.

Avaz

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)