Home / After Work / Nostradamus predvidio pobjedu Trumpa, ali ono što je najavio nakon toga ledi krv u žilama

Nostradamus predvidio pobjedu Trumpa, ali ono što je najavio nakon toga ledi krv u žilama

Još prije nekoliko dana razni su ‘stručnjaci’ počeli tumačiti Nostradamusove stihove i na temelju su njih zaključili da će pobjednik predsjedničkih izbora u SAD-u biti Donald Trump.

Bili su, dakle, uspješniji od gotovo svih ozbiljnih političkih analitičara u SAD-u i svijetu koji su predviđali pobjedu Hillary Clinton.

– Velika, besramna i smiona svađalica. On će biti izabran za guvernera vojske. Bit će neustrašiv. Slomljeni most, grad koji se onesvijestio od straha – zapisao je Nostradamus.

– Lažni trubač će, prikrivajući ludilo, prisiliti Bizant da mijenja svoje zakone. Iz Egipta će stići čovjek koji će povući zakone i promijeniti novac, stoji u još jednom stihu koji ‘stručnjaci’ također povezuju uz pobjedu Donalda Trumpa na predsjedničkim izborima, piše TheGamersDrop.

Neki stihovi također su, tvrde neki, predvidjeli borbu između Trumpa i Hillary.

– Plava će izaći da komprimira onoga s kvrgavim nosom. Uslijedit će sraz i ona će ga prokazati, zapisao je Nostradamus, a Victor Baines, predsjednik Nostradamus Society of America, tvrdi da se ti stihovi tiču predsjedničke kampanje kojoj smo svjedočili sve do prije dva dana.

Nostradamus je, osim ovog dvoboja, za 2016. godinu navodno predvidio i Treći svjetski rat koji će trajati 27 godina i poklopiti se s pojavom ‘velikog kometa na nebu’.

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)