Home / After Work / PREDVIĐANJA Brak će potrajati, a za godinu dana Seve i Igor dobit će kćerku

PREDVIĐANJA Brak će potrajati, a za godinu dana Seve i Igor dobit će kćerku

U braku Severine (43) i Igora Kojića (28) rodit će se jedno ili dvoje djece. Ugledni proricatelji uglavnom se slažu da će Severina sigurno roditi djevojčicu, a smiješi joj se i još jedan sin.

– Prvo će, za godinu ili dvije, biti djevojčica. Za drugo dijete nisam sigurna. Igor će paziti Severinu i brinuti se o njoj. Brak će im imati trzavica, ali će potrajati – kaže vidovnjakinja i astrologinja Mirela Marković, piše 24sata.hr.

Severina i Igor kliknuli su čim su se upoznali. Pjevačica je tada rekla da je zaljubljena do ušiju.

– Sada mi se čini da traje cijeli život – priznala je.

Vidovnjakinju Marković takva izjava nije začudila jer tvrdi da je njihova veza karmička.

– Ljubav je to iz prijašnjih života. I on njezina i ona njegova. Jedno od drugog nešto uče. On je estet, voli sve što je lijepo. I svijet glamoura mu odgovara. Kao da je baš tražio takvu ženu, a njoj pak imponira njegova muževnost – dodaje Marković.

Slično kaže i majstorica tarota Vesna Narat. Iako je Severina rođena u znaku Bika, a Igor u znaku Lava, a to su dva znaka koja se astrološki ne slažu, unutar njihove natalne karte krije se drukčija ljubavna priča.

– Igor je pravi topli i srdačni Lav, on je velikodušan i darežljiv, a to su osobine koje su Severinu privukle kao magnet. S obzirom na to da Severina ima podznak u Lavu, njegovo je Sunce, Venera i Mars u Lavu su u blizini njezina podznaka, što je stvorilo međusobno jaku hemiju privlačnosti – kaže Narat. Upozorava da bi je riječima i djelima mogao povrijediti. Mogući su i prekidi, ali ljubav će biti snažna i oni će se, kaže, uvijek vraćati jedno drugom.

– Najteže emotivno razdoblje bit će im tokom 2016. i 2017. Uspiju li prevladati to nepovoljno razdoblje, njihov bi odnos, uprkos svim krizama, mogao i trajati – rekla je Narat.

Majstorica tarota i iscjeliteljica Marija Nera Brlek Rapp tvrdi da dan vjenčanja govori da je to ugovor iz ljubavi.

– Igor i Severina su jedan drugome sudbina i brak nisu mogli izbjeći. To je brak pun strasti, a i svađa nakon kojih će brzo uslijediti pomirenja – kaže.

izvor/avaz/

poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)