Home / Vijesti / BiH / Mladi s nestrpljenjem iščekuju CEO konferenciju u Sarajevu

Mladi s nestrpljenjem iščekuju CEO konferenciju u Sarajevu

Počelo je odbrojavanje posljednjih 10 dana do finalne CEO konferencije, i to u Sarajevu. Impresivni rezultati i erupcija pozitivnih emocija na već održanim CEO konferencijama u Beogradu, Zagrebu, Podgorici, Banjoj Luci, Tuzli, Zenici i Mostaru, povećala su očekivanja i entuzijazam mladih iz cijelog regiona.

Inicijator i organizator CEO konferencije, Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu, još jednom je pokazao da konstantan rad i jasna vizija stvaraju velika dostignuća okupivši preko 2600 mladih u sedam gradova regije.

CEO konferencija mladima pruža pokretački duh, potiče ih na pozitivne promjene i iznova dokazuje da uspjeh u našoj i okolnim državama nije nepoznanica. Upravo zbog toga, ovaj projekat je i u regiji prepoznat kao drugačiji i inovativan, te svake godine privlači sve veći broj mladih ljudi i ostvaruje izvanredne rezultate.

Mladi iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Crne Gore imali su priliku zakoračiti u svijet motivacije i novih saznanja, te napraviti značajan iskorak ka ostvarenju svojih ciljeva i potencijala. Neki od učesnika su i podijelili svoje impresije: “Izvrsni predavači, besprijekorna organizacija, fascinantne životne priče, iznenađenja, emocije, humor – sve to je bila CEO konferencija”.

Velika sarajevska CEO konferencija će 12. decembra u Domu mladih Skenderija, otvoriti vrata svim mladim ljudima željnih drugačijih iskustava. Na ovaj način, stvorena je izuzetna prilika za kvalitetan networking i stvaranje novih, značajnih poslovnih poznanstava sa najuspješnijim osobama regije.

“Ovogodišnji govornici su impresivni stručnjaci koji će sa učesnicima na nekonvencionalan način podijeliti svoje priče o uspjehu i neodustajanju. Ne sumnjamo da će upravo oni: preduzetnici, inovatori, sportisti i umjetnici, uspjeti oduševiti sve prisutne”, izjavila je Šejla Vatreš menadžerica projekta CEO konferencija.

Ono što izdvaja ovaj događaj je i uvijek vesela atmosfera, raznolik popratni sadržaj, gosti iznenađenja, vrijedne nagrade, te neizostavan afterpary sa zanimljivim izvođačima. Uskoro će biti objavljen detaljan program Konferencije i govornici, o kojima više informacija možete pronaći na www.ceokonferencija.com, te zvaničnim stranicama društvenih mreža.

Projekat je realizovan uz podršku suorganizatora Švicarske ambasade u BiH, kroz Projekat zapošljavanja mladih, te vjernih partnera Kakanj Cement, Tondach, Sberbank, Nelt, Hyundai, Sol Azur, Inside by Ećo, Federalni Zavod za zapošljavanje, Služba za zapošljavanje KS, Naklada Mate, Red Bull.
Također, za uspjeh projekta zaslužni su i medijski pokrovitelji koji kontinuirano prate rad CEO konferencije, a to su: Klix, Al Jazeera Balkans, FACE tv, Netokracija, Studomat, Business magazine, RSG i Antena Sarajevo.

(Klix.ba)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)