Home / Ličnosti / TODORIĆ SLETIO U ZAGREB: Odmah autom MUP-a prevezen u Remetinec, tereti se za malverzacije teške milijardu…(VIDEO)

TODORIĆ SLETIO U ZAGREB: Odmah autom MUP-a prevezen u Remetinec, tereti se za malverzacije teške milijardu…(VIDEO)

Na zagrebačkom aerodromu ispred zgrade je pozicionirana policija u iščekivanju povratka Ivice Todorića u Hrvatsku. Kako se očekuje, odmah nakon iskrcavanja iz zrakoplova, Todorića će sprovesti u zatvor u Remetincu.

Putnike su nakon slijetanja gotovo istjerali iz aviona, čak je bilo i povika kojima su ih požurivali.

Todorić i njegova supruga zadnji su izašli iz zrakoplova. Supruga je ušla u aerodromsku zgradu, dok je Todorić već na pisti ukrcan u posebno vozilo, vjerojatno MUP-ovo, koje ga je odvezlo prema Remetincu tako da je izbjegao veći broj novinara koji su ga čekali u zgradi aerodroma.

Ivica Todorića po dolasku u Remetinec čeka uobičajena zatvorska procedura, od pregleda do oduzimanja stvari pa smještaj u najvjerojatnije jednokrevetnu sobu. Uručiti će mu i sudsko rješenje o određenju istražnog zatvora na koje ima pravo žalbe.

Nakon noći iza rešetaka Todorića očekuje ispitivanje u tužiteljstvu gdje će ga suočiti s optužbama i ponuditi mu da iznese obranu.

odorić je dobar dio leta proveo čitajući britanske novine. Čitavo vrijeme bio je izoliran od ostalih putnika. Njegova supruga sjedila je u drugom dijelu aviona.

Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)