Home / Ličnosti / NEVJEROVATAN PREOBRAŽAJ FOTO Prije šest mjeseci imao je pivsku škembu, a danas je frajer isklesanog tijela

NEVJEROVATAN PREOBRAŽAJ FOTO Prije šest mjeseci imao je pivsku škembu, a danas je frajer isklesanog tijela

JEREMIAH PETERSON (39) iz Montane zbog svoje prekomjerne tjelesne težine nije bio u stanju držati korak sa svojom djecom pa je odlučio napraviti drastičnu promjenu.

Kad je shvatio da ga trčkaranje za njegovih troje djece ostavlja bez daha, iz prehrane je izbacio brzu hranu i smanjio unos piva, te započeo sa svakodnevnim treninzima.

U samo šest mjeseci postigao je nevjerojatnu transformaciju. Izgubio je čak 37 kilograma, a od bucmastog tatice postao je frajer isklesanih mišića.

U njegovoj mu je odluči pomoglo i saznanje da je intolerantan na teške ugljikohidrate, te je u potpunosti promijenio prehranu, a svaki dan je proveo jedan sat u teretani i dva sata pješačeći.

“Od škembe sam došao do tijela klinca s fakulteta”, pohvalio se Jeremiah kojem mnogi komentiraju da izgleda čak dvadeset godina mlađe.

Osim bolje fizičke kondicije primijetio je da mu bolje izgleda i koža i kosa, a osobito je ponosan na gubitak trbuha.

“Skinuo sam pivsku škembu, a nemam više ni bucmaste obraze. Moja se transformacija dogodila tako brzo jer sam se pridržavao programa vježbanja bez da sam preskočio i dan”, ispričao je za Daily Mail.

Index

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)