Home / After Work / LifeStyle / RIMAC IZBACUJE NOVI SUPERCAR

RIMAC IZBACUJE NOVI SUPERCAR

RIMAC Automobili su danas na svojim službenim stranicama objavili prvi teaser novog modela.

Najavni video ne prati puno informacija, osim da se ovdje ne igra po pravilima. “Why play by the rules, when you can change the game/zašto igrati po pravilima kada možete promijeniti igru“, stoji u video najavi. Možemo samo pretpostavljati što to znači, ali svakako će biti zanimljivo vidjeti što je Rimac pripremio za ožujak i ženevski salon automobila.

U objavi na Facebook stranici pak jasno stoji kako se radi o hipersportskom automobilu, što potvrđuju i obrisi prednjeg kraja i silueta vidljivi nakratko u najavi. Atraktivni električni coupe djeluje daleko ozbiljnije od prethodnika, možda zbog nešto agresivnijih linija. U svakom slučaju, sve manje od 1.000 KS bilo bi razočaranje, kao i performanse lošije od Teslina Roadstera. A to znači sprint do 100 km/h za 1,9 sekundi i doseg od gotovo tisuću kilometara s 200 kWh baterijama.
Podsjetimo, dosadašnji Concept One nudio se i u sportskoj Concept S izvedbi, a o broju proizvedenih i prodanih primjeraka može se špekulirati. Zadnji službeni podatak iz veljače prošle godine navodi 8 primjeraka, ali i obećanje kako će novi model doživjeti veću nakladu, oko 20 primjeraka. Hoće li zato biti i dostupniji, nije poznato.

Index.hr

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)