Home / After Work / UKUSNO I TOČKA‘ Ruski McDonald‘s ruši rekorde: ‘Nikad nismo vidjeli takav dnevni promet, pogledajte samo koliko burgera smo prodali‘

UKUSNO I TOČKA‘ Ruski McDonald‘s ruši rekorde: ‘Nikad nismo vidjeli takav dnevni promet, pogledajte samo koliko burgera smo prodali‘

‘Vkusno & tochka‘ ima za cilj otvoriti 1.000 lokala diljem Rusije u razdoblju od četiri do pet godina.

Novi, rebrendirani McDonald's u Rusiji u velikom je stilu započeo s radom. Naime, novi lanac brze prehrane je na dan otvaranja prodao rekordnih 120.000 burgera, rekao je izvršni direktor lanca za Reuters.

– Nikad nismo vidjeli takav dnevni promet za cijelo vrijeme rada McDonald'sa u Rusiji – rekao je Oleg Paroev za Reuters u ekskluzivnom intervjuu objavljenom u utorak. Paroev je, inače, bivši izvršni direktor McDonald'sa u Rusiji.

McDonald's je napustio rusko tržište u svibnju nakon 32 godine provedene u zemlji, navodeći kao razlog “humanitarnu krizu uzrokovanu ratom u Ukrajini i ubrzano nepredvidivo radno okruženje”. Američki lanac brze hrane prodao je rusku tvrtku lokalnom vlasniku licence i poduzetniku Aleksandru Govoru, a ponovno je otvoren 12. lipnja pod novim imenom “Vkusno & tochka”, što u prijevodu znači “ukusno i točka”. Ukupno 15 rebrendiranih restorana otvoreno je u Moskvi i okolici 12. lipnja, a još 35 otvoreno je sljedećeg dana, navodi Reuters.

Rebrandirani McDonald'sovi restorani imaju neznatne promjene koje su uglavnom ograničene na znakove, logotipe i uniforme, piše Business Insider .Većina proizvoda na novom jelovniku i dalje sadrži sastojke i opremu koju je koristio i američki lanac brze hrane. Međutim, Big Macovi i McFlurryji nisu dostupni.

”Vkusno & tochka” ima za cilj otvoriti 1.000 lokala diljem Rusije u razdoblju od četiri do pet godina, što bi bilo povećanje u odnosu na 850 koliko ih je imao američki McDonald's – rekao je Paroev za Reuters.

Također želi otvoriti ”Vkusno & tochku” i na novim lokacijama, ali se suočava s izazovima u nabavci sastojaka, a ima i problema s novim dobavljačima jer se značajan postotak proizvoda uvozi, rekao je Paroev novinskoj agenciji./jutarnjilist/

Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)