Home / Vijesti / BiH / Gradonačelnica Sarajeva svečano otvorila Sajam kozmetike i ljepote Beautiful 2022

Gradonačelnica Sarajeva svečano otvorila Sajam kozmetike i ljepote Beautiful 2022

Drugi Sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessaBeautiful 2022 jutros je svečano otvoren u hotelu Hills. Čast je pripala gradonačelnici Sarajeva, Benjamini Karić, koja je istakla važnost održavanja jednog ovakvog događaja u BiH. Poželjela je dobrodošlicu svima u Sarajevo, s naglaskom da maksimalno iskoriste sajam sa svim pogodnostima i bogatim sadržajem koji on nudi.

Prisutne je pozdravila i Elvira Drežnjak, voditeljica marketinga i odnosa s javnošću u kompaniji Sfera d.o.o. Mostar, koja je organizator događaja. Kazala je kako je sajam odlična prilika za sve posjetioce, stručnjake iz beauty svijeta, ali i krajnje korisnike, te kako su za 2 dana sajma priredili zaista bogat i inovativan program.

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera, a izlaže preko 100 kompanija s područja regije koji će se predstaviti sa preko 300 brendova. Sajam je odlična prilika za sve ljubitelje kozmetike i ljepote, prostire se na 8000 m2, a održava se danas i sutra. Radno vrijeme sajma je od 10:00 do 20:00, a ulaz je besplatan.

Masterclassovi u organizaciji kompanije Sfera d.o.o. Mostar: make up artist Dušan Lazić Laza, make up artist Ines Jarak, wellness edukator Peđa Filipović.

Matserclasovi u organizaciji izlagača: Soft ombre bySmaragda Jaganjac, Montibelo i red cat veliki masterclassovi za frizere, masterclass Irfan Tepić i SajaMajstor za berbere, Nail art by Amela Jahić – Magneticnails d.o.o.

Edukacije sajma: Nevena Marjanović: ”Look & learnseminar za nail artiste”, ”Ice body sculpting edukacija byAdna Helić”, ”Black professional line & dandy edukacija – Enrico Delorenzi i Kristina Jukić”, ”Cleopatra(egipatska depilacija) Maja Tufekčić”, ”Henna Brows”, ”Lash Lift”, ”Suhi pedikir”, ”Short modern crop, longpompadour & faded pixie – Enes Dogan”.

Besplatne konferencije za sve posjetioce:konferencija ”Nutricionizam: prehrana i zdravlje”, konferencija ”DentBiH: oralno zdravlje i estetika u dentalnoj medicini”.

Besplatne edukacije za sve posjetioce: Duško Škorić: ”Efikasno rješavanje reklamacija”, Sead nunić: ”Bio jednom jedan frizer”, Druženje: ”Žene savremenogdoba”, predavanje ”Estetsko uljepšavanje žena – saznajte sve ono što vas interesuje”, Ljiljana Mijatović: ”Popularni efekat strelice, riječ više o ljepilu”, Meliha Alić: ”Priprema klijenta za tretmane lica”.

Na glavnoj bini sajma će tokom dva dana biti upriličen konstantni program, razne edukacije, prezentacije i show, sa nagradnim igrama svakih sat vremena, a sve posjetioce očekuju i odlični sajamski popusti. Kompanije Frizer land d.o.o., LNB Trade d.o.o., te Tombolo komercpripremaju spektakularne masterclassove za hairindustriju, a savez frizera u BiH na čelu sa predsjednikom saveza Saninom Fazlićem pripremaju show na kojem će predstaviti frizure sa svjetske scene.

Sfera d.o.o/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)