Home / Vijesti / BiH / Najava Drugog sajma ljepote, kozmetike, zdravlja i wellnessa Beautiful 2022

Najava Drugog sajma ljepote, kozmetike, zdravlja i wellnessa Beautiful 2022

Mjesec Juni u BiH bit će centar kozmetičke i wellness industrije. Naime, Sarajevo će biti domaćin drugog sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa u našoj državi. Mjesto na kojem će brojni stručnjaci iz svijeta ljepote i zdravlja imati priliku predstaviti svoje novitete izazvalo je veliko zanimanje.

BeautiFUL 2022 – jedan od najvećih sajmova kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa koji se prostire na 8000 m2, u organizaciji kompanije Sfera d.o.o. Mostar, održat će se 4. i 5.6.2022 godine u Sarajevu, Hotel Hills. Sajam će okupiti industrijske stručnjake u ovoj oblasti, osiguravajući da izlagači i posjetioci sajma budu u toku s razvojem industrije, te imaju priliku za upoznavanje sa brendovima kao i kupovinu proizvoda.

Masterclassovi na sajmu

Na sajmu će biti upriličeni masterclassovi poznatihvizažista Ines Jarak i Dušan Lazić Laza. Peđa Filipovićpriprema masterclass pod nazivomHolistička masažakruna Wellness & Spa koncepta”. Kompanije Frizer land d.o.o., LNB Trade d.o.o., te Tombolo komerc pripremajuspektakularne masterclassove za hair industriju. Brill Cosmetix će raditi masterclass pod nazivom “Soft ombre/new age/by Smaragda Jaganjac”. Edukacija by Nevena Marjanović – Crystal Nails, prezentacijaproizvoda i noviteta by Reviderm.Prezentacija by BeYouTechnology. Takmičenje u nail artu koji predvodiMagnetic nails d.o.o., masterclass Irfana Tepića i SajaMajstora koji pripremaju odličnu zabavu u želji da svosvoje znanje prenesu budućim kolegama. Savez frizerau BiH na čelu sa predsjednikom saveza SaninomFazlićem pripremaju show na kojem će predstavitifrizure sa svjetske scene. Sead Nunić, frizer i ekspert za plave boje priprema odličnu edukacije za sve frizere, temnoge druge edukacije i prezentacije.

U sklopu sajma bit će održane i konferencije za krajnjekorisnike: konferencijaProširene vene i kapilari, konferencijaNutricionizam: Preharana i zdravlje, tekonferencijaDentalna medicina u estetici. Također, bit će održano i besplatno druženje za sve žene naziva:Žene u savremenom dobu, a gosti su: Samra Menzilović, Ines Jarak i Isidora Čarapina.

Bogat sadržaj, akcijske cijene, odlični popusti, konferencije i sajmovi, radionice, te nagrade samo sudio sadržaja. Ulaz je besplatan, a za prijave i novostipratite stranicu www.sajam.beautiful.ba

 

Sfera d.o.o./Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)