Home / Ličnosti / Ibrahimovic u društvu s Mesijem i Ronaldom sa 300 golova pogledajte kako je golom spasio Milan-VIDEO

Ibrahimovic u društvu s Mesijem i Ronaldom sa 300 golova pogledajte kako je golom spasio Milan-VIDEO

Ibrahimović je pogotkom Udineseu ušao u društvo Lea Messija i Cristiana Ronalda kao treći igrač koji je postigao 300 golova u ligama petice od 1.1.2000. godine.

Nogometaši Milana, vodeće ekipe talijanske Serie A, izborili su bod na gostovanju kod Udinesea golom Zlatana Ibrahimovića u sudačkoj nadoknadi te su tako otišli na dva boda prednosti u odnosu na Inter, a tri u odnosu na Napoli.

Udinese je u vodstvo doveo Beto u 17. minuti, a Milan je u prvom poluvremenu ostao bez ijednog udarca unutar okvira vrata. U nastavku je tim Stefana Piolija bio bolji, a do izjednačenja je došla tek u drugoj minuti sučevog dodatka, pogotkom Zlatana Ibrahimovića, njegovim sedmim u ovoj sezoni talijanskog prvenstva.

U završnici dvoboja Udinese je ostao s desetoricom na terenu, jer je izravan crveni karton dobio Success zbog nasrtaja na gostujućeg vratara.

Ibrahimović je pogotkom Udineseu ušao u društvoLea Messija i Cristiana Ronalda kao treći igrač koji je postigao 300 golova u ligama petice od 1.1.2000. godine.

SB /Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)