Home / Ličnosti / Nakon oslobadjajuće presude Billu Cosbyju ,Mickey Rourke iznio šokantne detalje :Omamio je moju curu ,spustio je na pod i počeo ..

Nakon oslobadjajuće presude Billu Cosbyju ,Mickey Rourke iznio šokantne detalje :Omamio je moju curu ,spustio je na pod i počeo ..

..hvatati za dojku. Ona se uplašila, a kad je ustala, zavrtjelo joj se u glavi. Onda ju je zgrabio oko struka i spustio na pod.”

Glumac Mickey Rourke na Instagramu je objavio poduži tekst nakon vijesti da je Billu CosbyjuVrhovni sud iz Pennsylvanije ukinuo osuđujuću presudu za seksualno zlostavljanje te je pušten iz zatvora.

Mickey je progovorio o incidentu koji se dogodio djevojci s kojom je prije 20 godina bio u vezi.

“Vjerujem da je tek bila napunila 19 i tek smo počeli izlaziti. I jedne noći, kada je prespavala u mojoj kući, probudio sam se jer sam čuo kako plače. Nisam imao pojma zašto i što sam je više ispitivao što nije u redu, to je ona sve jače plakala. Na kraju mi je otkrila da ju je njezina modna agencija poslala na ‘slavni događaj’. Tu je upoznala Cosbyja. Rekla mu je da razmišlja o pohađanju satova glume i da se nada da će jednog dana postati glumica”, započeo je Rourke objavu.

Glumac tvrdi kako joj je Cosby tada rekao da bi joj mogao pomoći da postigne svoj san, ali samo ako mu da broj telefona i ako jedan dan dođe večerati s njim i njegovom suprugom.

“Nekoliko dana kasnije navečer je sama otišla do Cosbyjeve kuće, on joj je rekao da njegova supruga trenutno nije kući. Počeli su zajedno večerati i razgovarati o glumi, on je donio vino pa rekao: ‘Da nazdravimo za tvoju buduću karijeru.’  Petnaest minuta kasnije djevojka se počela osjećati omamljeno i prestrašeno jer se nije osjećala normalno. Napokon je rekla da mora krenuti kući jer se ne osjeća dobro, a Cosby ju je uzeo za ruku, gurkao i govorio da će biti dobro, samo se mora opustiti. Kada je ona nastavila govoriti da želi otići, Cosby je ustao i gurnuo je natrag, govoreći joj: ‘Moraš ostati ovdje, bit će ti dobro.’ Zatim joj je prišao s leđa, spustio ruke i počeo je hvatati za dojku. Ona se uplašila, a kad je ustala, zavrtjelo joj se u glavi. Onda ju je zgrabio oko struka i spustio na pod. Ona ga je omamljena pitala zašto joj to radi, a on se samo nasmiješio i rekao: ‘Daj, svidjet će ti se ovo'”, napisao je Rourke.

Napisao je da je djevojka naposljetku nekako uspjela pobjeći od Cosbyja, a on ju je pitao, nakon što mu je sve ispričala, je li ovo nekome rekla. Odgovorila mu je da nije jer je smatrala da joj niko ne bi vjerovao jer “Cosby je velika zvijezda, a ona je niko i ništa”.

Rourke je stupio u kontakt s njom prije otprilike tri godine, kada su se deseci žena javili sa sličnim iskustvima i podsjetio je na njezinu priču ove sedmice, nakon što je Cosbyjeva presuda poništena.

“Prije je bio bogat i slavan, ali sada je samo silovatelj koji živi u sramu. No, kada možeš toliko zla nanijeti toliko puno ljudi, ne vjerujem da živiš s osjećajem krivnje ili srama. Nadam se da će, spuštajući se stepenicama u svojoj kući, pasti i slomiti vrat”, zaključio je glumac.

(Index.hr/Poslovnidnevnik.ba)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)