Home / Vijesti / BiH / Javni poziv preduzećima za poboljšanje energetske efikasnosti

Javni poziv preduzećima za poboljšanje energetske efikasnosti

Objavljen javni poziv o pružanju tehničke podrške u oblasti energetske efikasnosti i energetskog menadžmenta za preduzeća iz BiH

(Banja Luka, 3.6.2021.) Eda – Agencija za razvoj preduzeća je u okviru projekta SBA u BiH, raspisala javni poziv za izražavanje interesa za tehničku podršku u oblasti energetske efikasnosti i energetskog menadžmenta.

Predmet javnog poziva je izbor MSP koja su zainteresovana za unapređenje energetske efikasnosti i energetskog menadžmenta. Cilj javnog poziva je unapređenje energetske efikasnosti domaćih MSP, kroz promociju mreža energetske efikasnosti u industriji.

Zainteresovanim MSP, koja imaju potrebu za unapređenjem energetske efikasnosti i energetskog menadžmenta, biće obezbijeđena tehnička podrška kroz finansiranje provođenja treninga u oblasti energetske efikasnosti i energetskog menadžmenta, te provođenje energetskog audita, sa ciljem identifikacije mogućnosti za unapređenje energetske efikasnosti. Pored toga, biće inicirana razmjena znanja i iskustava MSP u okviru navedenih oblasti. Tehnička podrška će biti obezbijeđena angažovanjem sertifikovanih energetskih menadžera i auditora.

U okviru Javnog poziva, predviđena je tehnička podrška za 16 MSP. Okvirni period provođenja aktivnosti, odnosno pružanja tehničke podrške je 1. avgust – 30. novembar 2021. godine.

Javni poziv ostaje otvoren do izbora 16 MSP zainteresovanih za tehničku podršku, a najkasnije do 1. avgusta 2021. godine.

Javni poziv sa detaljnim informacijama se može preuzeti na veb-stranici Ede: https://edabl.org/wp-content/uploads/2021/05/JP-za-tehni%C4%8Dku-podr%C5%A1ku-u-oblasti-energetske-efikasnosti-i-energetskog-menad%C5%BEmenta.pdf  

Javni poziv je objavljen u okviru projekta „Evropski okvir za razvoj strategija i politika za mala i srednja preduzeća u Bosni i Hercegovini – SBA u BiH koji finansira Švedska.

SBA/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)