Home / Vijesti / BiH / Dodik tokom gostovanja na N1 napravio skandal voditeljica prekinula emisiju :VIDEO

Dodik tokom gostovanja na N1 napravio skandal voditeljica prekinula emisiju :VIDEO

Intervju Milorada Dodika, člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, na Televiziji N1 prekinut je 15-ak minuta prije nego što je bilo planirano. Uradila je to voditeljica Emela Burdžović nakon što je Dodik odbio odgovarati na postavljena pitanja, ponavljajući nebrojeno puta jednu te istu rečenicu: “Mi smo pobijedili u 42 opštine u Republici Srpskoj i 3 opštine u Federaciji BiH”.

Kako je objasnio, bila je to njegova reakcija na nekorektna pitanja koja mu je voditeljica N1 do tada postavljala. “Gospodine Dodik, ne možemo dalje ovako, želite li da sada prekinemo ovaj razgovor?’, pitala je Emela Burdžević svoga gosta, koji je taj prijedlog jedva dočekao. Prije toga je tražio od voditeljice da emitiraju reklame, ako ne želi dalje slušati njegovo monotono ponavljanje iste rečenice.

Intervju sa Miloradom Dodikom imao je miran tok sve dok se nije počelo razgovarati o lokalnim izborima i izboru Draška Stanivuković za gradonačelnika Banja Luke. “Ne interesuje me Draško Stanivuković”, odgovorio je u nekoliko navrata Dodik. Na pitanje koje se odnosilo na njegove prijetnje građanima Banja Luke da će ih ostaviti bez grijanja, on je kazao da ni on nije sretan zbog te svoje izjave, ali da on ne misli ostvariti svoje prijetnje. “Dešava se ponekad da dam izjave zbog kojih se kasnije kajem, pa se izvinjavam, ali nikada nikoga nije glava zaboljela od mojih izjava”.
Kada mu je voditeljica N1 rekla da to i nije baš tako, da su njegove izjave ipak stvarale probleme nekima, Milorad Dodik je upitao “šta vi imate sa Banja Lukom, bavite se Sarajevom”.
Posljednjih desetak minuta intervjua protekli su u mučnom, neprijatnom tonu, pa su i gledaoci, kao i voditeljica i njen gost jedna dočekali da se ta agonije konačno završi.
Kako je to proteklo pogledajte ovdje:

SB

Komentari

komentari

Check Also

CRNE SLUTNJE ZA BIH IZ ŠVAJCARSKE RUSIJA PLANIRA OTVORITI NOVO ŽARIŠTE

Kao i Dodika, Čovića podržava Moskva, a pomaže mu Zoran Milanović. Vladimiru Putinu u interesu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)