Home / Vijesti / BiH / Komšićev kabinet: Izjave Dodika graniče s uračunljivošću

Komšićev kabinet: Izjave Dodika graniče s uračunljivošću

Izjave Milorada Dodika, srpskog člana Predsjedništva BiH, graniče s uračunljivošću, saopšteno je danas u Kabinetu predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Željka Komšića.

Naime, Dodik je ranije rekao da je Komšić sakrio poziv od ostalih članova Predsjedništva BiH i otišao sam u Brisel na sastanak s liderima EU. Takođe, Dodik tvrdi da je Komšić sakrio i zahtjev predsjednika Evropskog suda za imenovanje sudija Ustavnog suda BiH.

Na ove izjave reagovali su iz Komšićevog kabineta, ističući da je Dodik sam sebe uvjerio u neistine.

“Tako je i s imenovanjem sudije Ustavnog suda BiH od strane Evropskog suda za ljudska prava. Ne zna se šta je gore, ili da pismo koje su dobili istovremeno kao i dva druga kabineta nisu na vrijeme pročitali, što nije čudo jer je poznato da im presude Evropskog suda za ljudska prava ne znače ništa, ili naprosto glume da ga nisu pročitali. Moguće je i to da su ga pročitali, pa su naknadno sebe uvjerili da nisu”, naveli su iz Komšićevog kabineta.

Kako navode, kada je riječ o pozivu iz Brisela, taj poziv je stigao na ime predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, a ne na članove Predsjedništva, u tom konkretnom slučaju.

“Predsjedavajući Komšić nije odgovoran zbog toga što niko ne želi da razgovara i druži se s gospodinom Dodikom”, navodi se u saopštenju.

Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

Šta je “pametni karantin” koji uvodi Češka?

U Češkoj je počelo testiranje tzv. pametnog karantina – praćenje ljudi preko korišćenja telefona i …

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)