Home / Vijesti / Regija / Poznate voditeljke, starlete, biznismeni i političari se tresu od straha! UHAPŠEN NAJVEĆI MAKRO U REGIONU

Poznate voditeljke, starlete, biznismeni i političari se tresu od straha! UHAPŠEN NAJVEĆI MAKRO U REGIONU

Kako se ispostavilo, prostitutke su uglavnom poznate pjevačice i starlete, dok su njihove usluge koristili poznati sportisti, biznismeni i političari.

Šapčanin Mihajlo Maksimović koji je od ranije poznat kao najveći makro u regionu, ponovo je uhapšen, a srpski džet-set opet strahuje da li će podaci iz njegove “arhive” izaći u javnost i izazvati skandal!.

Kako saznajemo, Mihajlo je uhapšen nedavno na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, a policija je kod njega pronašla lap-to, mobilne telefone kao i sveske, u kojima je ovaj  poznati makro zabilježio imena djevojaka i žena koje su pružale seksualne usluge, ali i njihovih mušterija.

Kako se ispostavilo, prostitutke su uglavnom poznate pjevačice i starlete, dok su njihove usluge koristili poznati sportisti, biznismeni i političari.

Policija je povela istragu, i sama šokirana imenima iz Mihajlovog spiska, a brojne poznate ličnosti sada u panici preko advokata pokušavaju da spriječe da njihova imena izađu u javnost.

Podsjetimo Maksimović je u decembru 2014. godine uhapšen u rutinskoj saobraćajnoj kontroli, a policija je nedugo zatim utvrdila da se bavio organizovanjem elitne prostitucije i da je radio sa sedam prostitutki, od kojih je pet uhapšeno. Tada su privedeni Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, i Božana Vujinović.

Tužilaštvo i policija su utvrdili da je Maksimović radio sa tri saradnika, a osim manekenki, za njega su radile i medicinske sestre, studentkinje, jedna menadžerka hotela.

Maksimović je potom sredinom 2015. godine sklopio nagodbu sa Prvim osnovnim tužilaštvom o priznanju krivice i sud ga je osudio uslovno na deset mjeseci zatvora, sa rokom provjere od tri godine. Takođe, Maksimović je pristao i da plati i novčanu kaznu od 120.000 dinara. Imena njegovih klijenata su međutim tada ostala tajna, a oni čak tada nisu ni pozivani na saslušanje./Slobodna Bosna/

Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)