Home / EU / Diljem Hrvatske zatvorene sve trgovine Konzuma

Diljem Hrvatske zatvorene sve trgovine Konzuma

Diljem Hrvatske danas su zatvorene sve poslovnice Konzuma. Osim toga, danas nema raspoloživih termina dostava ili preuzimanja namirnica.

Online narudžbe će biti moguće cijelo vrijeme, kao i kupnje s opcijom trenutnog online plaćanja, ali za sve druge termine dostave ili preuzimanja namirnica osim tijekom današnjeg dana.

Konzum plus d.o.o.

Iz Konzuma su o ovome izvijestili priopćenjem početkom tjedna poručivši kako će zbog složenosti postupka prenošenja poslovnih procesa u novo poduzeće Konzum plus d.o.o. sve Konzumove prodavaonice u nedjelju, 31. ožujka, biti zatvorene.

Poručili su i da ih zatvaraju kako zbog složenosti prenošenja poslovnih procesa u novo poduzeće, tako i u želji da se zaposlenicima olakša provedba radnji potrebnih prije 1. travnja.

Konzum plus d.o.o. počinje s radom sutra, 1. travnja. To je zrcalna kompanija Konzuma d.d. koja će nastati u okviru nagodbe vjerovnika Agrokor grupe.

Konzum će, kako navode, djelovati kao dio Fortenova grupe, krovne kompanije koja će s operativnim radom također započeti 1. travnja./Index/

Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

Na misi u Frankfurtu zarazilo se 107 osoba

Najmanje 107 ljudi zarazilo se koronavirusom na misi u baptističkoj zajednici u Frankfurtu, objavio je …

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)