Home / Vijesti / BiH / III. MEĐUNARODNI SAJAM NAMJEŠTAJA, UREĐENJA ENTERIJERA I EKSTERIJERA,TEHNIKE I PRATEĆE OPREME SARAJEVO4WALLS

III. MEĐUNARODNI SAJAM NAMJEŠTAJA, UREĐENJA ENTERIJERA I EKSTERIJERA,TEHNIKE I PRATEĆE OPREME SARAJEVO4WALLS

Međunarodni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije SARAJEVO4WALLS po treći put će se održati i to u terminu od 11. do 14 aprila, u olimpijskoj dvorani Zetra H.A.Samaran.

Kao najveći sajam ove vrste u Bosni i Hercegovini, ove godine se po prvi put realizuje u dvije dvorane, na većoj površini i sa većim brojem izlagača. U prilici smo predstaviti novi koncept sajma u Bosni i Hercegovini sa fokusom na domaće kompanije. Tako će svoje proizvode i usluge predstaviti preko 100 kompanija iz Bosne i Hercegovine i inostranstva koji će izlagati na preko 9.000 kvadratnih metara prostora. Izlagači će se predstaviti sa širokim asortimanom namještaja te svih programa za uređenje enterijera i eksterijera.

Na 3. Međunarodnom Sajmu Sarajevo4walls će izlagati Standard Furniture Factory, Natuzzi, Bellona, Inside, Wood Team, Domavija, Drvni klaster Hercegovine, i mnogi drugi.

Ovogodišnji fokus sajma je privredna saradnja tako da će od ove godine sajam postati i platforma za ostvarivanje internacionalne poslovne saradnje privrednika što dovoljno govori o značaju i veličini sajma Sarajevo4Walls te njegovog utjecaja na bosanskohercegovačku privredu.

Izuzetno nam je zadovoljstvo objaviti da će i ovogodišnji SARAJEVO4WALLS imati humanitarni karakter kroz koji će podržati projekte koji se realiziraju putem TV emisija “RODITELJSKA KUĆA” i “ISPUNI MI ŽELJU”. Model prikupljanja sredstava će biti kroz naplatu simbolične ulaznice od 2KM. Takođe, tokom sajma će biti organizirana i nagradna igra za posjetioce, razne pogodnosti i sniženja te mnogi drugi sadržaji, izjavio je ispred organizacionog tima PR sajma Edin Muftić.

Svi zainteresirani mogu da se prijave putem email adrese: sarajevo4walls@gmail.com.  

SARAJEVO4WALLS – BUDITE DIO POZITIVNE PRIČE!

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Lijek za mršavljenje koji je izazvao buru oduševljenja stiže na kapaljku

Danska farmaceutska kompanija Novo Nordisk lansirat će svoj iznimno popularan lijek za mršavljenje Wegovy u …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)