Home / Ličnosti / PREOKRET:Vranješ moli Karleušu za oproštaj jer je zaljubljen u nju a ona je poludjela !!

PREOKRET:Vranješ moli Karleušu za oproštaj jer je zaljubljen u nju a ona je poludjela !!

Kako prenose srbijanski mediji, Vranješ je u potpunosti izgubio razum otkako je gledao Karleušu na dodjeli nagrada

Prema pisanju srbijanski portala, bosanskohercegovački fudbaler Ognjen Vranješ na sve načine pokušava da dođe do Jelene Karleuše.

Navodno je Ognjen potražio pomoć od zajedničkog prijatelja kako bi kontaktirao Karleušu, jer ga je pjevačica blokirala na svim društvenim mrežama.

Kako se navodi, on joj je poslao poruku odmah pošto je završila s nastupom i preko zajedničkog prijatelja joj poručio kako je voli i kako mu je žao zbog svega. On je po svaku cijenu želio da je rastavi od Duška Tošića, pa je zbog toga i objelodanio sav sporni materijal zbog kojeg se pjevačica našla u centru porno skandala.

Kada je shvatio da od razvoda nema ništa, pokajao se, pa poželio da obnovi odnos za koji je tvrdio da je u tajnosti trajao dve godine.

U poruci je pisalo: “Oprosti mi sve… Još te volim. Žao mi je što je sve ovo otišlo predaleko. Bio sam povrijeđen… U svom tom ludilu nisam znao šta radim. Kajem se. Možemo li da se vidimo?”

Jelena Karleuša, pošto joj je poruka pročitana, navodno je pobjesnila i počela da urla:

“Terajte se obojica u pi**u materinu! I ti što mi prenosiš sve ovo i Vranješ”, pa izvesnom prijatelju objasnila da Ognjen za nju više ne postoji te da mu ni riječ ne vjeruje.

SB/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Savjet ministara BiH o povećanom prilivu migranata

Savjet ministara u tehničkom mandatu razmatraće danas materijale Ministarstva bezbjednosti o stanju u oblasti migracija …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)