Home / Vijesti / BiH / Vranješ javno otkrio gdje se i kako viđao s Karleušom i objavio zajedničku fotku

Vranješ javno otkrio gdje se i kako viđao s Karleušom i objavio zajedničku fotku

Ognjen Vranješ objavio je na Instagramu svoju ispovijest u slučaju Vranješ-Tošić-Karleuša.

Ispovijest Vranješa prenosimo u cijelosti.

“Poštovani predstavnici medija, odmah da kažem da bih ispao džentlmen i ne bih potezao ovakve stvari da nisam izložen torturi, optužbama i prijetnjama mojoj porodici od strane gospođe i gospodina Karleuša. S obzirom da su spremni na sve u odbrani sebe i svoje porodice ja sam spreman da kažem i dokažem istinu koja je sljedeća:

Jelena i ja smo se upoznali preko Instagrama i prije dvije godine kada je sve i počelo. Tamo smo i brojeve razmijenili i ušli u sve ovo. Za te vdije godine doživjeli smo i preživjeli sve i svašta, od zajendičkih putovanja, dolaženja kod mene u Atinu, viđanja na raznim kmjestima, pa čak i kod nje kući.

Do skidanja tvitova o Krstajiću i mog komentarisanja svega toga. U svemu tome je bilo lijepih i manje lijepih stvari. Presveta Jelena sada izigrava jaku ženu i bitnost, a preko prijatelja i poznanika moli i plače, što je karakteristično za gospođu kada joj nešto treba, da demantujem i ne iznosim njen prljavi veš. Te shodno tome da utvrdimo:

“Ja niti sam fan, niti paćenik, niti psihopata, kako ona želi da me predstavi, prije će biti da je to ona i to sam spreman da dokažem. Za sve što kažem imam dokaze. Nisam nikoga niti jurio, niti prisiljavao, sve je bilo dobrovoljno i uz obostarno zadovoljstvo.

Prema tome gospodine Karleuša i gospođo Tošić krivce tražite među vama samima, a ne kod mene. Kasno sete se sjetili patetike i spinovanja. Meni je jako žao moje porodice koja je izložena svemu ovome, ali ovo je jedini način da kažem istinu i time zaštitim sebe i svoju porodicu daljih optužbi. Za početak, evo samo jednog dokaza o svemu što pričam. S poštovanjem, Ognjen Vranješ“, napisao je Vranješ na Instagram storyju i priložio fotografiju s Karelušom.

Ubrzo potom Vranješ je izbrisao objavu na svom Instagram profilu. 

Objava Vranješa na Instagramu - undefined
Objava Vranješa na Instagramu - undefined
Radiosarajevo/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Zvanično: Iz ambasade Njemačke u BiH pojasnili šta je novo od 1. marta kada je u pitanju useljavanje

Novi zakon ne utiče na pravilo za zemlje Zapadnog Balkana za osobe koje nemaju visokoškolsko …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)