Home / Ličnosti / PROCURILE EKSPLICITNE PORUKE, EVO KAKO JE UČITELJICA NAMAMILA U KREVET UČENIKA: “Da bar mogu dati otkaz i seksati se s tobom cijeli dan…

PROCURILE EKSPLICITNE PORUKE, EVO KAKO JE UČITELJICA NAMAMILA U KREVET UČENIKA: “Da bar mogu dati otkaz i seksati se s tobom cijeli dan…

Osim što ju se tereti za tri seksualna odnosa s tinejdžerom i obavljanje seksualnog čina u razredu i njezinu automobilu, Zamora je, navodno, slala dječaku gole slike i fotografije sebe u donjem rublju.

Tekstualne poruke koje je objavila policija otkrivaju kako je udana, 27-godišnja učiteljica, Brittany Zamora iz Arizone, namamila 13-godišnjeg učenika na seksualne odnose u razredu i njezinu automobilu, izvještava Mirror.

Zamora je uhićena u ožujku, no još uvijek se nalazi u zatvoru. Izjasnila se da nije kriva za višestruke optužbe, koje uključuje kazneno djelo seksualnog odnosa s maloljetnikom i zlostavljanje djeteta. Međutim, iz policijskih dokumenata jasno je da je bivša učiteljica započela počela slati poruke dječaku tijekom dana kada nije bila u školi. Roditelji dječaka saznali su što se događa tek kada su pronašli eksplicitne poruke i slike na njegovu mobitelu.

Tražila da je učenici zabavljaju dok je kod kuće

Zamora je inače bila učiteljica u osnovnoj školi u gradu Goodyear u Arizoni. S dječakom, kojeg je navodno napala, stupila je u kontakt prekom razrednog čavrljanja na internetu koji je zapravo imao funkciju njezina zabavljanja dok je kod kuće. Naime, ona je pitala učenike da joj šalju poruke dok nije u razredu jer bi joj inače kod kuće bilo dosadno.Dječak je rekao da su poruke između njih dvoje postale “poprilično napete” te da ne zna kako se to dogodilo.Zamora je bombardirala dječaka s tekstovima poput “O moj Bože, volim te”, a on je odgovara sa sličnim porukama. U jednoj drugoj poruci, napisala je: “O moj bože, ti si tako sladak, dušo. Željela bih da si mogao ostati kasnije sa mnom”, na što je dječak odgovorio: “I ja također, želio bih da se mogu družiti s tobom kada god želimo.”

Slala mu gole slike

Osim što ju se tereti za tri seksualna odnosa s tinejdžerom i obavljanje seksualnog čina u razredu i njezinu automobilu, Zamora je, navodno, slala dječaku gole slike i fotografije sebe u donjem rublju.Nakon jedne poruke u kojoj joj dječak kaže da se ponovno želi seksati s njom, Zamora mu je navodno odgovorila: “Znam dušo! Želim te svaki dan bez vremenskog ograničenja.”Također mu je navodno napisala “Ako bih mogla dati otkaz i seksati se s tobom cijeli dan, napravila bih to” te nadodala da će mu dati što god želi.

Učenice pisale direktoru

Tri učenice također su primijetile da se nešto neobično događa između Zamore i dječaka pa su 7. veljače napisale pismo ravnatelju Timu Hickeyju koji je na kraju priznao da je pričao s jednom od djevojčica. Međutim tvrdio je policiji da je shvatio da je to bila greška.Prema tvrdnjama dječakovih roditelja, prvi seksualni susret dogodio se 16. veljače. Oni su tvrdili da je škola mogla zaustaviti navodno nasilje jer se dogodilo nakon što je ravnatelj saznao o navodnom odnosu od drugih učenika

Ispričala se i rekla da će dati otkaz

Roditelji su preko telefona razgovarali sa Zamorom i sučili je s činjenicama, nakon čega se ona ispričala i rekla da će dati otkaz.Prema policijskom izvješću, kada su je pitali zašto su se dogodilo seksualni napadi, Zamora je rekla: “I ja se pitam isto pitanje… Jednostavno smo se zbližili.”

SlobodnaBosna/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)