Home / Vijesti / Gradovi / DANJU ŠEF CARINE, NOĆU PLJAČKAŠ: Voli skupe automobile i motore, a na djelu uhvaćen SA FANTOMKOM NA GLAVI

DANJU ŠEF CARINE, NOĆU PLJAČKAŠ: Voli skupe automobile i motore, a na djelu uhvaćen SA FANTOMKOM NA GLAVI

Sumnja se da se korisnik doma u čiju kuću je Boško provalio sam povjerio cariniku rekavši da u šteku ima toliko novca.

Boško V., šef carinske uprave Majdanpek, koji je uhvaćen u krađi u trenutku kada je sa fantomkom na glavi iz jedne kuće u Negotinu pokušao da odnese 106.000 eura, uživa u lagodnom životu, voli brze automobile i motore, a ako je sudeći po njegovom profilu na društvenoj mreži, ljetuje na luksuznim destinacijama.

Šef carinske ispostave u Majdanpeku pokušao je, poput najgorih razbojnika, sa fantomkom na glavi i torbom pod rukom, da iznese 106.000 eura iz kuće u Negotinu.

Ova drska pljačka je spriječena tako što je komšija vidio svjetlost baterijske lampe u mračnoj kući i odmah pozvao policiju.

Kada su policajci stigli na lice mjesta, imali su šta da vide: carinski službenik s fantomkom na glavi i rukavicama na rukama, u ulozi okorijelog razbojnika koji je pljačku isplanirao i razradio do detalja, trpa novac u torbu koju je donio sa sobom.

Da čitava stvar bude još bizarnija, pljačka je pokušana u kući starijeg bračnog para koji je novac stekao radom u inostranstvu i trenutno boravi u staračkom domu u selu Mileševo, a dom je smješten u kući koju iznajmljuje upravo carinik Boško.

alt

Sumnja se da se korisnik doma u čiju kuću je Boško provalio sam povjerio cariniku rekavši da u šteku ima toliko novca.

Carinik-razbojnik, o kom već dva dana bruje svi mediji, za izdavanje te kuće svakog mjeseca dobija po 1.000 eura, što Bošku, očigledno, nije bilo dovoljno.

Da Boško voli da uživa u luksuznom životu na visokoj nozi može se doći do zaključka i uvidom u njegov profil na društvenoj mreži.

Carinik, koji je zarad novca skliznuo na drugu stranu zakona, obožava skupe automobile, motore i putovanja. Tako se na svom profilu pohvalio fotografijom iz skupocenog “bmv-a” sa crvenim, kožnim sjedištima, ali i slikom na crvenom trkačkom motoru.

Pored njih, Boško je pozirao i na skupom takozvanom “skuteru”, a o njegovim afinitetima prema putovanjima govori fotografija iz Crne Gore na kojoj pozira pored popularnog ostrva Sveti Stefan.

Boško je odmah po hapšenju priznao da je počinio krivično djelo, i protiv njega je podnijeta prijava zbog teške krađe i određen mu je pritvor do 48 sati.

SlobodnaBosna/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Uznemirujuće :Izraelci zavezali ozlijeđenog Palestinca za džip naprijed i vozili ga kroz naselje

IDF je u međuvremenu potvrdio da se ova situacija doista i dogodila, objašavajući kako je …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)