Home / Ličnosti / Nijemci razotkrili tri Bayernove zvijezde pobunjene protiv Kovača

Nijemci razotkrili tri Bayernove zvijezde pobunjene protiv Kovača

TKO minira Niku Kovača i tko snosi odgovornost za pobunu i poticanje smjene Bayernova trenera, pitanje je koje postavljaju svjetski mediji već tjednima unazad.

Prema pisanju Kickera, uglednog njemačkog sportskog magazina, konačno je poznata Kovačeva opozicija. Mats Hummels, Sandro Wagner i James Rodriguez, na temelju Kickerovih saznanja, proglašeni su “urotnicima”, kao i “potencijalnim krticama” koje bliskim novinarima dijele razne pikantne informacije.

Navodno su i Mats Hummels, i Sandro Wagner, i James Rodriguez bijesni na Niku Kovača zbog mizernih minutaža i marginalnih uloga. Dok je Mats Hummels od mogućih 1800 minuta na travnjaku proveo 1019 minuta, James Rodriguez (639) i Sandro Wagner (238) zajedno su na terenu ubilježili tek 877 minuta. Odnos prozvanog trojca s Nikom Kovačem, tvrdi Kicker, izuzetno je kompliciran i problematičan.

“Priča se o četiri igrača koji su protiv mene. Ali nitko ne govori o onima koji su na našoj strani. Njih je puno više. I to je dovoljno”, u utorak nakon Bayernove pobjede nad Benficom na Allianz Areni u 5. kolu grupne faze Lige prvaka (5:1) poručio je Niko Kovač i potvrdio interni sukob s igračima koje nije htio identificirati.

Budući da klupska uprava, kao i većina momčadi predvođena veteranima Franckom Riberyjem i Arjenom Robbenom, podržava Niku Kovača, sve je izvjesnije kako začetnici organiziranog bunta ususret skorašnjem zimskom prijelaznom razdoblju broje posljednje tjedne u Bayern Münchenu.

 

Index/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)