Home / Ličnosti / ŠOK! – RATKO MLADIĆ SE UŽIVO UKLJUČIO U PROGRAM Srpski general obratio se Srbiji: LJUBI VAS DEDA RATKO! Posebnu poruku je imao za Vojislava Šešelja (VIDEO)

ŠOK! – RATKO MLADIĆ SE UŽIVO UKLJUČIO U PROGRAM Srpski general obratio se Srbiji: LJUBI VAS DEDA RATKO! Posebnu poruku je imao za Vojislava Šešelja (VIDEO)

Darko Mladić, sin  Ratka Mladića, gostovao je jutros na Hepi televiziji, kada je odlučio da pozove svog oca i uključi ga direktno u program.

FOTO: PRINTSCREEN

Mladić je najprije pozdravio sve u studiju, a posebno lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

– Ljubi vas deda Ratko. Ovaj Marić neka dođe da me obiđe, neka on intervjuiše Vojislava Šešelja, a i Voja neka dođe – rekao je general aludirajući na voditelja i urednika ove televizije.

On je svog saborca iz haških dana, Vojislava Šešelja, pozvao da dođe da igraju šah. Kazao je da mu nedostaje da ga pobjeđuje.

– Darko, reci Voji da dođe da igramo šah, jer sam ga zadnji put tukao 7 na prema 1. I to mu je tu bila prisutna i ona njegova “Kosovka djevojka” i loše je prošao – poručio je general Šešelju.

General Ratko Mladić imao je poruku za Šešelja i njegovog sina.

– Pozdravljam i tvog sina, i da znaš on će biti bolji od tebe, kao što je i Darko bolji od mene – rekao je general.

 

FOTO: PRINTSCREEN

Kratko obraćanje iskoristio je i da uputi posebnu poruku i Pavelu Dorohinu, članu ruske Dume i to na ruskom.

– Poseban pozdrav za Rusiju. Pozdravi Komunističku partiju sovjetsku, pardon, ruske federacije. Pozdrav za Pavela i neka otvori oči šta ovaj NATO hoće, mnogo se šire ka Rusiji. I neka Voja malo omrša, živi bili – poručio je za kraj  Ratko Mladić.

Da podsjetimo,  Ratko Mladić osuđen je na doživotnu kaznu zatvora u Haškom tribunalu prošle godine, i proglašen je krivim za 10 od 11 tačaka optužnice.

Pogledajte snimak:

Kurir/Poslovnidnevnik.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

Epidemija morbila u Bosni i Hercegovini

U mjesecu svibnju, prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), evidentirano je 14 …

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)