Home / Vijesti / Gradovi / Opisao svoje negativno iskustvo s policajcem u Zagrebu: “Mali, izlazi van”

Opisao svoje negativno iskustvo s policajcem u Zagrebu: “Mali, izlazi van”

KORISNIK Reddita tvrdi da je doživio izrazito negativno iskustvo s policajcem te ga je podijelio na toj društvenoj mreži, a njegova objava izazvala je brojne reakcije.

“Danas sam oko 9:20 vozio neke papire za posao. Išao sam po Vukomerečkoj ulici kada me zaustavio policajac (preko linije, morao sam prijeći preko puta), jer mi nisu bila uključena svjetla (moja greška, bila su automatski podešena na dan, a sada su i danju obavezna).

Dobro onda, moja greška, vidjet ću što će mi reći. Enter 20-kusur murjak s onim izrazom na faci koji vrišti ‘Imam značku, šta ćeš?’, i kaže on meni da je njegov kolega javio da nisam bio vezan.

Excuse me, what?

Bio sam vezan, uvijek se vežem, nikada ne vozim bez pojasa. E sad, da nastavimo jubilarno asshole ponašanje tog murjaka, napomene mi da bi me samo opomenuo da ‘nisam vozio bez pojasa’.

Naravno, ništa mu ne smiješ reći, jer se očito vidi da samo čeka da mu proturječiš jer se on očito hrani s drskošću. Gleda on mene kao da sam tek iz Lepoglave izašao i kaže mi da imam još i opomena iz svog ‘dosjea’ (a taj dosje je to što me jednom legitimirao civilac na Tomislavcu jer je lovio dilere pa je išao pisati da imam otvorenu bocu pive da sad ne ode praznih ruku).

Guess what? Morao na haubu, ajmo prazniti džepove, raširi ruke, nasloni se, gleda on mene kao da sam serijski ubojica i još sa smiješkom na licu, i na kraju me pusti.

Ljudi moji, koji seronja. E sad, kužim da nisam imao upaljena svjetla, moja krivica. Ali to da imaš obraza me zvati mali (no joke, imam 21 g. i izgledam mlado), lagati mi u facu i onda me raširiti po haubi kao da sam Rodney King je već fakat overkill. Toliko me je uspio raspizditi da sam išao preko prometnice tamo koja sječe Heinzelovu samo da ga moje oči ne moraju više vidjeti.

Bonus points: Nakon mene su odmah išli zaustavljati nekog penzionera koji je imao i svjetla i pojas i vozio je 20. Koji power trip”, napisao je, uz napomenu kako njegov post “nije namijenjen ocrniti zagrebački MUP već je više rant na jednog debila.

Dnevna doza prometnih policajaca: "Mali, izlazi van." from croatia

Index.hr/PD.ba

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)