Home / Vijesti / BiH / Novi preokret oko *eks afere u Bihaću: Advokat djevojke iz snimke je navodno njen vjerenik

Novi preokret oko *eks afere u Bihaću: Advokat djevojke iz snimke je navodno njen vjerenik

Nakon brojnih vijesti oko seks skandala koji potresa Bihać, a u čijoj je glavnoj ulozi biznismen Sabahudin Blažević, sada se pojavila da je Bišćanka, koja je prijavila Blaževića da ju je snimao tokom seksa, u biti zaručnica advokata Anela Kurtovića koji je brani.

Čak je objavljena i njihova zajednička fotografija, navodno s proslave zaruka, prenosi Dnevni Avaz.

Pojavila se informacija, odnosno tekst, kako su Kurtović i njegova djevojka, navodno kako prenosi Avaz, imali plan da ucjenjuju Blaževića.

– To je samo još jedan pokušaj utjecaja na moj rad kao advokata i moje klijentice. Gospodin Blažević nikad nije ucjenjivan i odštetni zahtjev koji iznosi 40.000 KM podnesen je uz krivičnu prijavu. SMS prepiska između mene i Blaževića dostavljena je Tužilaštvu i te poruke nesporno dokazuju ko je na koga utjecao. On je već pokušao utjecati na mene tim fotografijama, što je vidljivo iz prepiske – kazao je Kurtović za Dnevni Avaz.

On je rekao da je u ovom procesu nebitno u kakvom je on odnosu sa svojom klijenticom, ali da će ipak ulogu glavnog advokata u ovom slučaju preuzeti drugi advokat.

– S obzirom na to da se sumnja u moju objektivnost, što je u potpunosti neosnovano, ulogu glavnog advokata u zastupanju klijentice preuzet će advokat Maja Sadović. Nisam u sukobu interesa. Mogu zastupati svakog člana porodice u svakom postupku i to je li mi neko vjerenica ili nije potpuno je nebitno – tvrdi Kurtović.

Blaževićev advokat ranije je ocijenio da se na snimcima dostavljenim Tužilaštvu USK ne vide lica aktera seksa i da na njima nije njegov klijent.

/Source.ba/

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)