Home / Ličnosti / Jelena Karleuša o boli za čitav život: Meni je Srbija ubila dva nedužna bića i to joj nikad neću oprostiti

Jelena Karleuša o boli za čitav život: Meni je Srbija ubila dva nedužna bića i to joj nikad neću oprostiti

Prvi koraci u životu Jelene Karleuše kao da su naslućivali da će postati ono što je i željela – zvijezda, a prije majčinstva i skladnog braka Jelena Karleuša prošla je dosta toga: sahranila je vjerenika, razvela se, ali i napravila karijeru iz snova, a kruna njene karijere uslijedila je 5. juna 2013. godine, kada je održala koncert na Ušću pod nazivom „Viva la Diva“.

Spektakl koji je priredila do tada nije viđen na našim prostorima. Iako je imala tehničkih i zdravstvenih problema, Jelena je dala sve od sebe da publici pruži spektakl koji neće zaboraviti. O njemu se i dan-danas priča. Međutim, stres i slava koštali su je zdravlja.

Nakon koncerta, kako je zvijezda kasnije opisala, bila je izložena medijskom linču. Iako su podaci organizatora pokazivali da je imala 40.000 posjetilaca, policija je evidentirala 12.000. Boreći se za to da dokaže istinu, ali više za to da zatvori usta onima koji su joj željeli loše, Jelena je prošla kroz veoma naporan i stresan period. To ju je koštalo zdravlja.

– Stres je bio glavni krivac što sam izgubila bebu i ne želim da riskiram da se to opet desi. Živim izuzetno stresno, sedmično imam i po tri koncerta, tako da sada nije vrijeme da razmišljam o proširenju porodice i trećem djetetu – rekla je u jednom intervjuu, a godinu kasnije na društvenim mrežama otkrila još težu istinu:

”Za protekle dvije godine od stresa sam izgubila dvije bebe. Sva ta količina bezumne mržnje i zla, zavisti i pakosti, udarila je tamo gdje sam najslabija. Meni je Srbija ubila dva nedužna bića. I ja to Srbiji nikad neću oprostiti. Ko bi normalan oprostio?”

izvor:Avaz

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Uznemirujuće :Izraelci zavezali ozlijeđenog Palestinca za džip naprijed i vozili ga kroz naselje

IDF je u međuvremenu potvrdio da se ova situacija doista i dogodila, objašavajući kako je …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)