Home / Vijesti / BiH / Ulaz na EXPO program Tourism Networking Foruma u Vijećnici otvoren za sve posjetioce

Ulaz na EXPO program Tourism Networking Foruma u Vijećnici otvoren za sve posjetioce

Tourism Networking Forum (TNF) 2018, događaj koji će ugostiti regionalna, ali i svjetska imena iz svijeta turizma, marketinga i biznisa, 8. novembra 2018. u sarajevskoj Vijećnici otvorit će svoja vrata za sve posjetioce u okviru EXPO programa.

Svi zainteresovani koji žele posjetiti izložbeni dio foruma, čiji je cilj poslovno umrežavanje te promocija turizma kao poduzetničkog potencijala u Bosni i Hercegovini i regionu, mogu posjetiti Vijećnicu od 11:00 do 17:00 sati. EXPO na kojem će svoje ponude izlagati turistički djelatnici (hoteli, parkovi, turističke agencije, turističke zajednice, te drugi djelatnici iz privatnog i javnog sektora u turističkoj oblasti) će biti postavljen u galeriji iznad svečanog salona a posjetioci za ovu priliku trebaju koristiti službeni ulaz u Vijećnicu. Ulaz za posjetu EXPO programu je besplatan.

 

Osim izložbenog dijela programa, prvi TNF imat će i edukativni, kao i gala događaj poslovnog umrežavanja koji će istog dana održati u večernjim satima u auli Vijećnice, a ova dva programa pristup je omogućen samo prijavljenim učesnicima. Organizatori će posebnim zvanicama koje su dale doprinos organizaciji prvog Tourism Networking Foruma u svečanom dijelu večernjeg programa uručiti priznanje u vidu statue koju je specijalno za ovu priliku ručno izradio kipar Adis Fejzić.

 

Svečani program će u ulozi domaćina otvoriti gradonačelnik Sarajeva, Abdulah Skaka.

 

EBBE COMMS/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

Uznemirujuće :Izraelci zavezali ozlijeđenog Palestinca za džip naprijed i vozili ga kroz naselje

IDF je u međuvremenu potvrdio da se ova situacija doista i dogodila, objašavajući kako je …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)