Home / Vijesti / BiH / Proširite svoj svijet uz Galaxy A7

Proširite svoj svijet uz Galaxy A7

Snimite svijet onako kako ga vidite sa novim Galaxy A7, sa snažnom trostrukom kamerom

Seul/Sarajevo, 20. septembar 2018. – Kompanija Samsung Electronics predstavila je danas Galaxy A7, najnoviji dodatak porodici Galaxy A serije. Sa snažnom trostrukom kamerom, elegantnim dizajnom i neizostavnim karakteristikama za svakodnevno korištenje, inovativni Galaxy A7 je vrhunski uređaj gdje god vas život vodi.

“Samsung je posvećen pružanju značajnih inovacija svim korisnicima Galaxy serije, bez obzira gdje se u svijetu nalazili“, rekao je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor Odsjeka za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. „Zbog toga smo uzbuđeni što smo predstavili inovativne nove karakteristike serije A sa Galaxy A7, praktičnim, ali i moćnim uređajem, napravljenim da vam pomogne da vaš svaki dan bude praktičan i izvanredan.“

 
Zabilježite i podijelite iskustva sa snažnom trostrukom Galaxy A7 kamerom:
Ne propustite nijedan trenutak sa Galaxy A7 osam-megapikselnim 120° Ultra Wide objektivom. Sa istim uglom gledanja kao i ljudsko oko, Galaxy A7 snima svijet tačno onako kako ga vidite za neograničene fotografije širokog ugla.
Sa objektivom od 24MP i značajkom Depth Lens, funkcija Live Focus Galaxy A7 omogućava vam da kontrolišete dubinu polja tako što ćete moći podesiti bokeh efekat kako biste stvorili fantastične fotografije.
Napravite jasne fotografije u uslovima jakog i slabog osvjetljenja. Galaxy A7 objektiv od 24MP automatski omogućava više svjetla kombinovanjem četiri piksela u jedan piksel u uslovima slabog osvetljenja.
Galaxy A7 donosi najbolje od onoga što vidi. Sa Samsungovim pametnim Scene Optimizerom, Galaxy A7 kamera kategoriše vaš predmet i prilagođava boju, kontrast i osvetljenje kako bi odmah optimizirala kvalitetu slike.

Zablilježite svijetle i jasne selfije u bilo koje doba dana i nikada ne tražite idealna osvjetljenja, uz prednju kameru Galaxy A7 od 24MP i podesivim LED blicem. Uzmite bokeh efekat selfija sa Selfie Focus-om i oponašajte profesionalnu studio rasvjetu uz Pro Lighting Mode. Dodajte lični dodir i izražavajte se s AR emojima i laskavim filterima.

Uz vrhunski 6,0-inčni Super AMOLED ekran, Galaxy A7 vam omogućava da iskusite i podijelite svijet onako kako ga vidite. Dodatno, Samsungov Infinity Display pruža najveći dio neprekidnog, uvjerljivog gledanja. Galaxy A7 također podržava tehnologiju zvuka Dolby Atmos® koji omogućava zabavu kroz pokretni zvuk oko vas.

Kada je riječ o stilu, Galaxy A7 ne kompromituje. Dolazi s vrhunskim dizajnom kojega čine staklene površine, kao i bočnim senzorom otiska prsta za veću udobnost i glatke krivine, praktičan je i udoban u vašoj ruci. Dostupan u četiri stilske boje koji odgovaraju vašem ličnom stilu – plavoj, crnoj, zlatnoj i roza – izražavanje sa Galaxy A7 nikada nije bilo lakše.

Dizajniran da učini vaš život praktičnijim, Galaxy A7 dolazi sa Bixby, Samsung Pay i Samsung Health.

Galaxy A7 će ove jeseni biti dostupan na odabranim evropskim i azijskim tržištima, a na dodatna tržišta proširit će se u bliskoj budućnosti.

Kompanija Samsung Electronics ujedno je najavila kako će 11. oktobra 2018. godine pozdraviti novog člana porodice Galaxy. Kako bi proslavili lansiranje nadolazećeg uređaja, kompanija će održati Samsung Galaxy događaj 11. oktobra 2018. u 11 sati po srednjoevropskom vremenu.

Za više informacija o Galaxy A7 uređaju posjetite: http://www.samsungmobilepress.com , news.samsung.com/galaxy ili www.samsung.com/galaxy .

Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)