Home / Vijesti / Regija / EMINA JE JOŠ UVIJEK U ŠOKU NAKON NAPADA SOLNOM KISELINOM: “Kćer mi je zalila po lijevoj dojci, pa sam je ispirala vodom, ruke su mi pocrvenile od toga…”!

EMINA JE JOŠ UVIJEK U ŠOKU NAKON NAPADA SOLNOM KISELINOM: “Kćer mi je zalila po lijevoj dojci, pa sam je ispirala vodom, ruke su mi pocrvenile od toga…”!

Jučer ujutro oko 10.30 sati u ribarnici u Puli dogodio se incident pri čemu je jedna žena zalila solnom kiselinom prodavačicu i njezinu kćer na jednom štandu ribarnice, navodno jer joj je prodala staru ribu

Kako doznaje Jutarnji list, 80-godišnja umirovljenica napala je solnom kiselinom 25-godišnju Enu Z. poprskavši je po lijevoj strani grudi. Pri tome je stradala i druga prodavačica kojoj joj solna kiselina opekla ruku, Enina 44-godišnja majka Emina Z. koja je pokušala pokušala vodom pomoći ozlijeđenim ženama, a i sama napadačica nije ostala bez ozljede o cijelom tom nastalom metežu. Srećom po sve ozljede su bile lake.

 Bivši bubnjar Atomskog skloništa uhvatio napadačicu

Nakon napada 80-godišnja napadačica je pobjegla. No, nije stigla daleko budući da ju je nakon 2,5 km sustigao bivši bubnjar Atomskog skloništa Zoran Đorđević, poznatiji kao Đole Macola,

“Dok sam stajao sa suprugom uz pothodnik, u ribarnici je nastao opći metež, bacale su se ribe, dim je bio posvuda, sve se parilo. Ušli smo unutra, a svi su u tom trenu počeli trčati prema izlazu. Mlada žena i jedna baka su se natezale. Baka je odlučila pobjeći, a ja sam je pratio, nazvao 112 te ih zamolio da šalju policiju na tržnicu, da su prodavačice zalivene kiselinom i rekao im da pratim ženu koja ih je polila. A baka je preda mnom na 20 metara išla uz brdo, šetala kao da se ništa nije dogodilo, a od sljepoočnice do brade bila je krvava. U glavi sam si ponavljao, nećeš mi pobjeći, iako je svako malo ulazila iza kapija zgrada, zvonila na parlafone i govorila: ‘Otvorite vrata, izgubila sam ključ’”, rekao je Đole Macola za Jutarnji, pomogavši tako policiji pri uhićenju.

80-godišnja je napadačica nakon napada pobjegla s izlikom da nije popila terapiju

“Ta starija gospođa došla je s tom ribom i optužila moju kćer da joj je prodala staru ribu. Pritom je podigla bijelu vrećicu u kojoj je bila solna kiselina. Krenula je na moju kćer koja je brzo reagirala i odgurnula vrećicu prema 80-godišnjakinji pa se i ona zalila. Onda je povikala: ‘Pusti me k*rvo, nisam popila terapiju, moram ići popiti terapiju, pusti me’. Bježala je, a u očima joj se vidjelo da nije sva svoja. Prvo nisam skužila da je u pitanju kiselina jer sam ja prodavala za drugim stolom. Kćer mi je zalila po lijevoj dojci, pa sam je ispirala vodom. Ruke su mi pocrvenjele od toga, a prostor se pario 20 minuta i nitko nije mogao prići stolu” – ispričala je za Jutarnji list Emina.

 

Vremešna žena je za svoje godine jako pokretna

 

“Skuša koju je kupila bila je svježa. Ima svoju deklaraciju. Pogledajte, lijepa je i tvrda. Inače, rijetko tko se žali na staru ribu. A ako se dogodi, to se uvijek riješi. Vratim novac i ako je svježa i ako nije. Pa ljudi smo. Kad je došla Hitna, dali su mi sredstvo za smirenje. A Hitna je odvezla moju kćer i još jednu osobu. Hoće li ta žena sutra doći s nožem, s bombom…? Rekli su nam da je napadačica psihički bolesnik. Moja kći na placu više neće raditi”, požalila se Emina, naglasivši kako napadačica bila “jako pokretna”.

SlobodnaBosna/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)