Home / Ličnosti / Prvi put u povijesti: Meghan uspjelo ono što Kate Middleton nikad nije

Prvi put u povijesti: Meghan uspjelo ono što Kate Middleton nikad nije

ČASOPIS People je u srijedu proglasio Meghan Markle najbolje odjevenom ženom u 2018., što je priznanje koje rijetko dobiva netko iz kraljevskih krugova.

Markle (37) koja je postala vojvotkinja od Sussexa kada se udala za britanskog princa Harryja u svibnju, popela se na vrh liste časopisa People ispred holivudskih glumica Cate Blanchett i Sandre Bullock, odvjetnice za ljudska prava Amal Clooney i reality zvijezde Kim Kardashian.

Priznanje članu kraljevske obitelji predstavlja pomak za ovaj časopis.

“Nikada nismo imali listu s članom kraljevske obitelji ili bilo kime izvan Hollywooda. Međutim, kada govorimo o stilu u 2018., Meghan Markle je neizbježna”, rekla je urednica časopisa Andrea Lavinthal za Reuters.

“Njezine odjevne kombinacije su bile jedne od upečatljivijih ove godine pa smo ju odlučili staviti ne samo na listu nego proglasiti i najbolje odjevenom”, rekla je Lavinthal.

Markle, rođena u Kaliforniji, bivša je zvijezda televizijske serije “Suits” i rijetko se pojavljivala na naslovnim stranicama časopisa i novina dok ne se nije zaručila za Harryja u studenome 2017.

Njihovo vjenčanje gledali su milijuni ljudi diljem svijeta.

Markle je osvojila simpatije jer je nosila kombinacije iz maloprodajnih dizajnerskih trgovina i tako zaobilazila tradicionalni britanski protokol pokazujući gole noge, gola ramena i složivši kosu pomalo neurednu punđu na vjenčanju.

“Bilo da nosi običnu košulju i poderane traperice kao svaka cura ili dizajnersku vjenčanicu i tijaru kao rijetko koja od nas, uvijek izgledati elegantno”, rekla je Lavinthal.

People je također nahvalio i Cate Blanchett za odijevanje izazovnih, ali bezgrešnih odjevnih kombinacija, Clooney za “hrabre i glamurozne vlastite modne kreacije” i zvijezdu filma Oceanovih 8, Sandru Bullock za koju je časopis napisao da “nikada nije izgledala čarobnije”.

Kim Kardashian, koja često kombinira ležerne kombinacije nadahnute kreacijama supruga Kanye Westa s onim glamuroznima koji ističu njezinu liniju, u lipnju je američko društvo modnih dizajnera dodijelilo nagradu za društvenog influencera.

“Izgledala je odlično ove godine. Drži se svoje estetike i radi ono što i želi”, rekla je Lavinthal.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Index.hr/Poslovnidnevnik.ba

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)