Home / Vijesti / Svijet / LIJEČI FRUSTRACIJE: Zabranjeno kupanje na poznatoj plaži zbog delfina koji seksualno zlostavlja ljude

LIJEČI FRUSTRACIJE: Zabranjeno kupanje na poznatoj plaži zbog delfina koji seksualno zlostavlja ljude

Nebrojene turiste spriječio je u njihovoj namjeri da zaplivaju, a jednu je ženu čak podignuo nosom i bacio je u zrak što je natjeralo gradonačelnika da reagira

Plivanje na obali Bretanje u Francuskoj zabranjeno je nakon što je seksualno frustrirani delfin uporno uznemirivao turiste kako bi zadovoljio svoje potrebe.

Delfin imena Zafar neprestano je prilazio turistima na plaži Landevennec te se trljao od njih, ali i od male brodove ne bi li utažio svoj seksualnu želju, prenosi Unilad.

Nebrojene turiste spriječio je u njihovoj namjeri da zaplivaju, a jednu je ženu čak podignuo nosom i bacio je u zrak što je natjeralo gradonačelnika da reagira.

”Plivanje i ronjenje zabranjeni su na plaži kad god je potvrđena prisutnost dupina u moru. Također, zabranjeno je približavanje dupinu na udaljenost manju od 50 metara”, objavio je gradonačelnik Roger Lars izazivajući negodovanje mnogih koji smatraju kako Zafar nije opasan te da je zabrana smiješna.

Ipak, ona na snazi ostaje do daljnjega što će omogućiti znanstvenicima da bolje prouče napaljenog delfina i njegovo neobično zadovoljavanje.

 

(Index)

 

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)