Home / Ličnosti / U DEPRESIJI JE I NE IZLAZI IZ STANA: Severina se oglasila nakon SPORNIH FOTOGRAFIJA, sada je sve jasno! (FOTO)

U DEPRESIJI JE I NE IZLAZI IZ STANA: Severina se oglasila nakon SPORNIH FOTOGRAFIJA, sada je sve jasno! (FOTO)

Nakon što su pojedini  mediji  objavili eksplicitne fotografije na kojima je pjevačica bez odjeće, Severina (46) se nije pojavljivala u javnosti, niti je objavljivala sadržaj na društvenim mrežama.

Međutim, pjevačica je danas objavila fotografiju na kojoj je sa sinom Aleksandrom (6) i majkom Anom Vučković.

Severina je u opis slike stavile riječi ‘volim što se volimo’ i ‘ljubav se ljubavlju vraća’. Pjevačici su u komentarima na društvenoj mreži dali podršku fanovi koji su istaknuli da je ‘lijepo vidjeti nju i porodicu sretne i zadovoljne’.

Severina se od jučer ne pojavljuje u javnosti, a pojedini mediji pišu kako ne izlazi iz stana.

Iako Severinini susjedi nisu primijetili da je pjevačica napustila svoj luksuzni penthouse u jednom od elitnih zagrebačkih naselja, ispred zgrade nije bilo znakova da se pjevačica nalazi u kući. Ipak, skupocjeni terenac koji navodno pripada njezinu suprugu Igoru nalazio se na svojem parkirnom mjestu.

Navodno, sporne slike je vidio i Severinin svekar, Dragan Kojić Keba, koji je pjevačici odmah pružio podršku.

Kebi je, kako piše Informer, sin Igor najprije rekao da se Seve strašno potresla, pa joj je pjevač odmah poručio “da se ne uzbuđuje, jer izgleda savršeno!”

– Keba je veoma blizak sa snajkom Severinom. Znao je da će se ona živa pojesti zbog nove afere u kojoj se našla. Odmah ju je pozvao, Keba je dobar svekar, nije želio da je osuđuje, već joj je rekao da je cijela porodica Kojić uz nju. Onda je razgovor okrenuo na šalu i izgovorio rečenicu koja je Severini izmamila osmijeh: “Snajka, što se, bre, nerviraš?! Super su ti slike, izgledaš kao boginja! Znaš šta bi žene dale da izgledaju kao ti?! Baš te briga ko je pustio fotke. Mogu samo da ti pljunu pod prozor” – za Informer priča izvor blizak pjevaču, kako je Kojić za tren uspeo da oraspoloži pjevačicu.

Kako ovaj list dalje piše, Kebi nije svejedno što cijela nacija gleda njegovu snahu bez odjeće, ali je shvatio da nema ništa od kukanja i nerviranja. Odlučio je da je ohrabri, kako Seve ne bi ponovo pala u depresiju kao prije 14 godina, kada je isplivao njen snimak sa jahte.

– Igor se za sada drži, ali je svjestan da nije mala stvar da mu svi gledaju golu ženu. Keba je zbog svega toga u haosu, ali nijednog trenutka ništa loše nije rekao, već oboma daje vjetar u leđa. Keba je svjestan da će i njega ljudi prozivati zbog snajkinog skandala, ali je spreman na to – završava priču izvor.

(novi.ba)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)