Home / Ličnosti / TATA JE MILIJUNAŠ IZ KONJICA, A NASLJEDNIK SE BAHATI: Ovako se provodi rasipni sin bivšeg gazde „Leda“

TATA JE MILIJUNAŠ IZ KONJICA, A NASLJEDNIK SE BAHATI: Ovako se provodi rasipni sin bivšeg gazde „Leda“

Svežnjevi novčanica od 1.000 kuna redovni su dio inventara mlađeg sina basnoslovno bogatog Luke Rajića

Luka Rajić stariji, inače rođenog u Konjicu, bio je samozatajni šef Leda do unosne prodaje francuskom Lactalisu, a ne pojavljuje se previše u javnosti ni nakon što je postao jedan od najbogatijih Hrvata. Njegov sin, Luka Rajić mlađi, sušta je suprotnost ocu, pa se tako redovito hvali očevim bogatstvom po društvenim mrežama. Do sad je objavljivao boce skupocjenog šampanjca, svežnje novčanica, pušio cigare…

Izvor: Instagram

Sada je, čini se, prevršio svaku mjeru nakon što je počeo uznemiravati susjede iz iznajmljene vile na Hvaru.

Podsjetimo, na društvenim mrežama u ponedjeljak je osvanuo post modnog dizajnera Tonija Carića Ricova koji se požalio na ponašanje Luke Rajića i njegovih sinova. Luka Rajić i sinovi iznajmili su vilu koja dijeli zid s Carićevom kućom na Hvaru.

– Noćas mi je prekipjelo jer ne možemo spavati ni mi (koji sa njima dijelimo zajednički zid kuće, a prozori nam gledaju na vrt u kojem su zabave), ni ostali susjedi,a ni naši gosti. Otišao sam lupati po vratima da im rečem da se primire.

Na to mi je Luka Rajić rekao da on može sve što hoće jer da je on Luka Rajić i da je jako puno platio taj smještaj. U to su izletjeli i njegovi sinovi sa svojim prijateljima, zaletavali se u mene i prijetili mi kako znaju tko sam i da će me naći u Zagrebu i pretući. Jedan od njih mi je iskidao i majicu. Mama je pozvala policiju, a policajci su je mrtvo hladno pitali gdje je Villa Heraclea?!

Kao da nikad nisu bili tamo,a zvali smo ih više puta ovih godina kako bi primirili razularene goste. Mama im je odgovorila u Burak, a njihovo sljedeće pitanje je bilo da gdje je Burak?! Dok su policajci došli ja sam očito mogao već biti i mrtav.

Ovakvo ponašanje dvojice policajaca ne pamtim (ostali su bili više manje susretljivi, a i njih su znali bahati gosti dobro izvrijeđat). Oba policajca su stala na stranu ‘moćnika’, a privesti su htjeli mene i mamu jer ja nisam smio sam stišavati susjede nego zvati policiju.

 

(SB / Express/Poslovnidnevnik.ba)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)