Home / After Work / Auto / BAHATOM TATINOM SINU PAUK DIGAO AUTO U CENTRU BEOGRADA: Da li je ovo parkiranje još luđe od vožnje 220 na sat? (FOTO)

BAHATOM TATINOM SINU PAUK DIGAO AUTO U CENTRU BEOGRADA: Da li je ovo parkiranje još luđe od vožnje 220 na sat? (FOTO)

“Bogati crni panter”, kako sebe zove na Instagramu i dalje kači snimke na kojima se vidi da ne izlazi iz svog “lamborginija”

Pre dve godine za 18. rođendan dobio je nesvakidašnji luksuzni poklon – “lamborgini hurakan”, a danas je ovaj tatin sin bahato parkirao svoju moćnu mašinu nasred trotoara u ulici kralja Milutina u Beogradu. Ipak, samo nekoliko minuta kasnije “pauk” ga je podigao i odneo.

– Nema zaštićenih. Pokazali smo da svaki vozač koji god automobil vozio, ukoliko parkira nepropisno, mora da odgovara – rekao je direktor Parking servisa Andrija Čupković.

Tu nije bio kraj bahatosti bogatog mladića. Od njega su radnici “Parking servisa” tražili ovlašćenje o vlasništvu nad automobilom, budući da ga nije imao, seo je u automobil i pokušao da pobegne.

U tom trenutku se spustila rampa, pripadnici “Parking servisa” su uspeli da ga zaustave, nakon čega su pozvali policiju.

Na svoj Instagram profil je postavio snimak na kom se vidi kako obilazi automobile i kamione na putu, a kazaljka na satu za samo 15 sekundi došla je do 200.

“Bogati crni panter”, kako sebe zove na Instagramu i dalje kači snimke na kojima se vidi da ne izlazi iz svog “lamborginija”, kog je dobio za 18. rođendan. Ili je to sada možda samo jedan u nizu, jer se slika pored “zverova” raznih boja.

Sudeći po objavama koje kači na svoje društvene mreže, reklo bi se da kada nije u svom skupom četvorotočkašu, onda obilazi luksuzne kafiće i restorane, salone za održavanje automobila i svoj dan završava burnim provodom u fensi noćnim klubovima.

Svoj bogati i raskošni život nije pokazao samo na svojim profilima društvenih mreža, već i dve godine ranije. “Skupcenom zverkom” , koja je bila iznenađenje priređeno za njega, šokirao je sve prisutne zvanice, a i javnost.

Da podsetimo, ovaj dečko je u velikoj diskoteci slavio punoletstvo sa stotinak drugara i drugarica, koji umalo nisu pali u nesvest kad su videli šta je on dobio na poklon.

Naime, muzika je odjednom prestala, sa plafona se spustila platforma, a voditeljka je vikala: “Da ga voziš u zdravlju!”

Na platformi je bio superauto čija cena se u tom trenutku kretala oko 200.000 evra! Mladić, kako mu piše na Instagram profilu, navodno živi u Beogradu, a trenutno traži “posao” sa punim radnim vremenom.

(telegraf)

Komentari

komentari

Check Also

BiH firma upala u “svoj” objekt na Hvaru

Predstavnici privatizirane Tvornice čarapa Ključ iz Sarajeva ovih dana provalili su u zgradu u središtu …

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

New to site? Create an Account


Login

Lost password? (close)

Already have an account? Login


Signup

(close)